Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Despacito se cântă şi la Jandarmeria Română! Varianta pentru fanfară a hitului cu 4 miliarde de vizualizări ar putea stabili un nou record! (VIDEO)

Fanfara Jandarmeriei Română cântă Despacito, cu gândul de a-l ajuta pe un tânăr violonist să-şi împlinească visul de a depăşi recordul stabilit de piesă.

de Redactia Observator

la 05.11.2017 , 17:51

Fanfara Jandarmeriei Română cântă Despacito, cu gândul de a-l ajuta pe un tânăr violonist să-şi împlinească visul de a depăşi recordul stabilit de piesa lui Luis Fonsi și Daddy Yankee.

Mario Stan, băiatul plutonierului major Stan Mircea, și-a propus să depășească acest record, iar noi, cei din Fanfara Jandarmeriei Române îl sprijinim pentru împlinirea acestui vis, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mario, elev al Colegiului Național de Muzică George Enescu la secția vioară, a fost invitat la repetițiile Muzicii Reprezentative a Jandarmeriei Române, unde a avut parte de o surpriză colosală. Reorchestrarea piesei în varianta pentru fanfară aparține plutonierului adjutant șef Ola Horațiu Adrian.

Despacito, piesa cântată de Luis Fonsi și Daddy Yankee, a devenit cel mai vizionat video pe Youtube, fiind şi cel mai ascultat cântec pe platformele de streaming, la câteva luni de la lansare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Despacito se cântă şi la Jandarmeria Română! Varianta pentru fanfară a hitului cu 4 miliarde de vizualizări ar putea stabili un nou record! (VIDEO)