Antena Meniu Search
x

Presupusul ucigaş al Andreei, românca aruncată de la etajul unui hotel, se declară nevinovat

Gabriel Villanueva, presupusul ucigaş al Andreei Celea, românca aruncată de la etajul 8 al unui hotel din Republica Dominicană, s-a declarat nevinovat în faţa instanţei.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 22.02.2019, 14:17

Gabriel Villanueva, presupusul ucigaş al Andreei Celea, românca aruncată de la etajul 8 al unui hotel din Republica Dominicană, s-a declarat nevinovat în faţa instanţei.

Acuzat că ar fi aruncat-o pe Andreea de la etajul 8 al hotelului din Republica Dominicană, în luna septembrie a anului trecut, bărbatul, cu care tânăra din Constanţa avea o relaţie, a declarat în faţa judecătorilor că nu este vinovat şi că este arestat pentru o crimă pe care nu a comis-o.

'Sunt nevinovat. De cinci luni sunt arestat pentru o crimă pe care nu am comis-o', a declarat Villanueva în faţa instanţei din Dominicană.

Gabriel Villanueva a fost arestat la câteva ore după ce Andreea Celea a fost găsită moartă în faţa hotelului din Santo Domingo, Republica Dominicană.

Pe acelaşi subiect

Tânărul s-a predat la o secţie de Poliţie, fără însă să recunoască crima.

Gabriel Villanueva este acuzat de moartea româncei Andreea Celea

Andreea Celea a fost aruncată de la etajul 8 al hotelului

Andreea Celea, tânăra în vârstă de 23 de ani, originară din Constanţa, dar stabilită împreună cu familia în Republica Dominicană, şi-a găsit sfârşitul în noaptea de 31 august spre 1 septembrie 2018.

Românca a avut o relaţie cu Villanueva, însă se despărţise de acesta cu aproximativ un an înainte să fie găsită moartă în faţa hotelului W&P din Santo Domingo.

Totuşi, fata voia să îl ajute pe fostul ei iubit să scape de crizele de violenţă, astfel că vineri, 31 august 2018, Andreea a mers împreună cu tânărul la hotelul din Dominicană.

Cei doi au fost văzuţi împreună la recepţia hotelului, imaginile surprinse de camerele de supraveghere fiind ultimele în care Andreea Celea a fost văzută în viaţă.

Andreea şi Gabriel au urcat împreună în camera de la etajul 8, iar după câteva ore, un angajat al hotelului a găsit-o pe tânăra de 23 de ani, moartă pe un trotuar din faţa hotelului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Presupusul ucigaş al Andreei, românca aruncată de la etajul unui hotel, se declară nevinovat