Antena Meniu Search
x

Deţinut din Penitenciarul Drobeta-Turnu Severin, găsit spânzurat în baia celulei

Un deţinut a fost găsit spânzurat luni dimineaţa, la Penitenciarul Drobeta-Turnu Severin, el fiind descoperit în grupul sanitar al unei camere de deţinere. În ciuda eforturilor depuse de personalul medical, deţinutul nu a mai putut fi salvat.

De Veronica Micu la 11.01.2021, 12:29
Deţinut din Penitenciarul Drobeta-Turnu Severin, găsit spânzurat în baia celulei - Arhiva / imagine ilustrativă
  • A fost deschisă o anchetă în acest caz, pentru a fi stabilite împrejurările exacte în care deţinutul şi-a pierdut viaţa.

“Luni, 11 ianuarie, personalul Penitenciarului Drobeta-Turnu Severin a sesizat Serviciul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 despre identificarea în grupul sanitar al unei camere de deţinere, a unui deţinut spânzurat.

În pofida intervenţiei prompte a personalului medical specializat, decesul persoanei a fost constatat la ora 03:05”, se arată într-un comunicat al Penitenciarului Drobeta-Turnu Severin, citat de news.ro.

Administraţia penitenciarului a informat familia deținutului, judecătorul de supraveghere a privării de libertate, Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi şi Serviciul Judeţean de Medicină Legală Mehedinţi.

A fost deschisă o anchetă în acest caz, pentru a fi stabilite împrejurările exacte în care deţinutul şi-a pierdut viaţa.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Deţinut din Penitenciarul Drobeta-Turnu Severin, găsit spânzurat în baia celulei