Antena Meniu Search
x

Video "Dezastru ce e aici. Nu se face nimic în România". Autostrada Arad-Nădlac arată ca un drum de ţară ciuruit

Autostrada Arad-Nădlac arată, pe alocuri, ca un drum de ţară ciuruit, deşi e dată în folosinţă de doar câţiva ani. Lunile de caniculă, traficul greu, dar şi ploile au generat cratere în asfalt. Gropile uriaşe, răsărite ca ciupercile după ploaie, le pun şoferilor care trec pe acolo viaţa în pericol, în fiecare zi.

de Daciana Cordoş

la 24.08.2022, 08:22

Vezi și

La câțiva kilometri după ce au trecut prin vamă, șoferii se văd nevoiți să facă slalom printre gropile tot mai dese şi tot mai mari care apar în autostrada Nădlac-Arad.

 Autostrada Arad-Nădlac arată ca un drum de ţară ciuruit

Şoferi: Dezastru ce e aici. Nu se face nimic în România.

- Vii de la Nădlac, numai gropi. Te fereşti stânga-dreapta. Nu ai ce să faci. Vii cu maşină nouă o faci praf. 

Pe acelaşi subiect

- E foarte rău. Trebuie să mergi pe prima bandă că poţi să faci accident. Îţi fuge volanul. 

Autostrada a fost dată în folosință în 2015, așa că nu mai este în garanție. La fiecare ploaie, numărul gropilor creşte, iar cele deja existente se lărgesc. Din când în când, drumarii încearcă să cârpească asfaltul pe ici, pe colo. 

Alina Sabău - purtător de cuvânt DRDP: Momentan, este o soluție de reparații provizorie, urmând ca imediat după semnarea unui contract subsecvent, de întreținere pe timp de vară, să fie executate lucrări cu soluție definitivă. 

Muncitor-reporter: De la tonajul greu, că a fost caniculă şi s-a făcut şanţ. 

- Se repară des autostrada?

- Păi des reparăm, des. 

Drumarii au nevoie de câteva zile ca să astupe craterele apărute în autostradă. Munca lor pare însă una de sisif, pentru că această cârpeală nu ţine decât între două ploi de vară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » "Dezastru ce e aici. Nu se face nimic în România". Autostrada Arad-Nădlac arată ca un drum de ţară ciuruit