Antena Meniu Search
x

Galerie foto Dezastru cu două TIR-uri, pe o șosea din Giurgiu. Unul dintre șoferi a murit în cabina cuprinsă de flăcări

Tragedie, noaptea trecută, pe un drum din județul Giurgiu. Un șofer de TIR a sfârșit în cabina cuprinsă de flăcări, după ce camionul pe care îl conducea s-a ciocnit cu un alt autotren. Nenorocirea s-a produs pe DN5, sensul de mers către Giurgiu, în zona localității Daia. 

de Redactia Observator

la 16.11.2023, 10:22

Potrivit ISU Giurgiu, unul dintre TIR-uri era încărcat cu peleți, iar celălalt transporta cafea.

"Un bărbat, în vârstă de 59 de ani, și-a pierdut viața, azi-noapte, în urma unui accident rutier urmat de incendiu, pe DN5. Tragedia s-a produs pe sensul de mers către Giurgiu, în zona localității Daia, în eveniment fiind implicate două autotrenuri. Un TIR era încărcat cu peleți, iar celălalt transporta cafea. În urma evenimentului, a izbucnit un incendiu violent la capul tractor al unuia dintre acestea, iar șoferul a rămas încarcerat. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, o cisternă, o descarcerare, o ambulanță SMURD și două SAJ. Când au ajuns echipajele, TIR-ul era răsturnat pe o parte, capul tractor ardea generalizat, iar conducătorul auto surprins în interior nu a mai putut fi salvat. Celălalt șofer implicat, în vârstă de 47 de ani, a fost monitorizat la fața locului și a refuzat transportul la spital. Pompierii au acționat pentru stingerea incendiului, descarcerarea șoferului, deconectarea acumulatorilor auto și sablarea părții carosabile", a transmis plt. Pipin Monalisa, purtător de cuvânt ISU Giurgiu.

Poliția continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Dezastru cu două TIR-uri, pe o șosea din Giurgiu. Unul dintre șoferi a murit în cabina cuprinsă de flăcări