Antena Meniu Search
x

Bucătăria unui restaurant din Constanţa, adevărată bombă ecologică. Un control OPC a făcut descoperiri şocante

Comisarii de la protecţia consumatorului au găsit sute de kilograme de produse care puneau în pericol sănătatea clienţilor. În primul rând, murdăria din frigidere era depăşită doar de mizeria din spaţiile exterioare de depozitare.

Vezi și

Comisarii de la protecţia consumatorului au găsit sute de kilograme de produse care puneau în pericol sănătatea clienţilor. În primul rând, murdăria din frigidere era depăşită doar de mizeria din spaţiile exterioare de depozitare.

Carnea de porc, pui şi peşte era neetichetată şi doar o expertiză a produselor va putea stabili acum vechimea lor. Fără argumente în faţa comisarilor OPC, angajaţii, dar şi administratorii restauratului au cerut clemenţă. Inspectorii însă nu s-au lăsat înduplecaţi. Activitatea unităţii a fost oprită până la remedierea problemelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Bucătăria unui restaurant din Constanţa, adevărată bombă ecologică. Un control OPC a făcut descoperiri şocante