Bucătăria unui restaurant din Constanţa, adevărată bombă ecologică. Un control OPC a făcut descoperiri şocante
Comisarii de la protecţia consumatorului au găsit sute de kilograme de produse care puneau în pericol sănătatea clienţilor. În primul rând, murdăria din frigidere era depăşită doar de mizeria din spaţiile exterioare de depozitare.
Comisarii de la protecţia consumatorului au găsit sute de kilograme de produse care puneau în pericol sănătatea clienţilor. În primul rând, murdăria din frigidere era depăşită doar de mizeria din spaţiile exterioare de depozitare.
Carnea de porc, pui şi peşte era neetichetată şi doar o expertiză a produselor va putea stabili acum vechimea lor. Fără argumente în faţa comisarilor OPC, angajaţii, dar şi administratorii restauratului au cerut clemenţă. Inspectorii însă nu s-au lăsat înduplecaţi. Activitatea unităţii a fost oprită până la remedierea problemelor.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰