Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Dezastru pe şosea, la Milova, în Arad. Accident cu două TIR-uri şi un autoturism, şoferul unuia dintre camioane e încarcerat

Dezastru pe şosea, la Milova, în Arad. Accident cu două TIR-uri şi un autoturism, şoferul unuia dintre camioane e încarcerat.

de Redactia Observator

la 28.06.2018 , 17:29

Dezastru pe şosea, la Milova, în Arad. Accident cu două TIR-uri şi un autoturism, şoferul unuia dintre camioane e încarcerat.

Potrivit informațiilor Inspectoratului pentur Situații de Urgență Arad în acest moment intervine modulul descarcerare și echipajul SMURD de la Secția Bârzava din cadrul ISU.

Articolul continuă după reclamă

„În urma accidentului o persoana, șoferul autocarului este încarcerat în cabina și se executa manevre specifice pentru scoaterea acestuia. Șoferul este în viata dar în stare grava. Ceilalți doi șoferi nu prezintă leziuni care să necesite transport la spital”, transmite purtător de cuvânt ISU Arad, maior George Pleșca.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Dezastru pe şosea, la Milova, în Arad. Accident cu două TIR-uri şi un autoturism, şoferul unuia dintre camioane e încarcerat