Antena Meniu Search
x

Video Dezastru pe șoselele din țară. Băuţi la volan sau vitezomani, şoferii au făcut prăpăd: "Zicea: L-am omorât! L-am omorât!"

Nimic nu-i responsabilizează pe şoferii români. Aseară, mai multe persoane au plătit cu viaţa sau au ajuns la spital din cauza unor şoferi inconştienţi. S-au urcat băuţi la volan ori au apăsat prea tare pedala de acceleraţie.

de Redactia Observator

la 18.12.2021, 09:17

Vezi și

Accident cumplit, seara trecută, în localitatea Dumbrava Roşie, din judeţul Neamţ! Un bărbat care se plimba pe trotuar a fost lovit în plin de o maşină scăpată de sub control. Autoturismul s-a oprit apoi în gardul unei case. 

Ciofu Ramona - IPJ Neamț: Din primele cercetări a reieşit că în timp ce un bărbat în vârstă de 50 de ani din Dumbrava Roşie, conducea un autoturism în aceeaşi localitate, ar fi acroşat un bărbat în vârstă de 52 de ani ce se deplasa în calitate de pieton.

Pietonul a fost rănit grav. A fost preluat de urgenţă de un echipaj de ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Şoferul autoturismului a refuzat în repetate rânduri să sufle în etilotest după incident. Cu greu, acesta a fost convins să fie transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.  

  • S-a panicat! El a intrat în panică crezând că a omorât pe cineva. Zicea: ''L-am omorât! L-am omorât!''. I-am zis că nu a omorât pe nimeni, să stea liniştit.

Accident la Moisei. Șoferul a murit pe loc, după ce a intrat cu mașina în stâlp

Tot ieri, un alt accident grav a avut loc în comuna Moisei, din judeţul Maramureş. Un tânăr de 24 de ani care circula cu viteză a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a oprit într-un stâlp de electricitate. Şoferul a murit pe loc. Fata de 15 ani care se afla cu el în maşină a fost rănită grav şi a ajuns pe patul de spital.

În localitatea bistriţeană Budacu de Jos, un şofer înconştient a fost la un pas de o tragedie. 

După ce a băut bine cu prietenii săi, i-a luat în maşină la o plimbare. Cum simţurile şi reflexele i se înmuiaseră de la atâta alcool, a pierdut controlul volanului într-o depăşire, iar maşina s-a izbit violent de un cap de pod, a rupt un gard şi s-a oprit în curtea unei case.

  • A venit cu viteză, a depăşit o maşină acolo şi când a depăşit nu s-a mai redresat şi a lovit capul de pod.
  • E al treilea accident aici! Nu se pune un semn, nu se pune nimic! E al treilea accident pe colţul ăsta! 

În urma accidentului, şoferul, dar şi cei doi pasageri au fost răniţi şi transportaţi de urgenţă la spital. 

Crina Sîrb, purtător de cuvânt I.P.J. Bistrița-Năsăud: Bărbatul de 60 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Șoferul s-a ales şi cu un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Dezastru pe șoselele din țară. Băuţi la volan sau vitezomani, şoferii au făcut prăpăd: "Zicea: L-am omorât! L-am omorât!"