Antena Meniu Search
x

Un șofer a fugit de la locul unui accident, în Covasna, dar a murit după 15 minute, când s-a izbit de un TIR

Zi cu ghinion pentru un bărbat de 45 de ani. Omul a murit într-un accident produs la ieșirea din municipiul Sfântu Gheorghe, spre Chilieni, la doar câteva minute după ce fusese implicat într-un alt eveniment rutier, de unde a plecat până la sosirea echipajelor de poliție.

de Redactia Observator

la 17.12.2021, 17:00

Un șofer a fugit de la locul unui accident, dar a murit după 15 minute, când s-a izbit de un TIR
Un șofer a fugit de la locul unui accident, dar a murit după 15 minute, când s-a izbit de un TIR - Shutterstock (imagine ilustrativă)

La data de 14 decembrie a.c., în jurul orei 21:00 polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui accident rutier între un TIR și o autoutilitară, la ieșirea din municipiul Sfântu Gheorghe spre Chilieni.

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului din autoutilitară, care era singur în mașină.

Polițiștii au constatat însă că șoferul decedat a mai fost implicat într-un alt eveniment rutier, la Ilieni, cu aproximativ 15 minute înainte de accidentul fatal. Este vorba de o tamponare, ”un eveniment rutier fără victime”, potrivit IPJ Covasna. Mai exact, șoferul autoutilitarei a făcut o manevră de întoarcere, în marșarier, și a lovit o mașină parcată pe marginea drumului. 

Accident fatal cu o ambulanță, pe E 85

Un alt accident deosebit de grav a avut loc, vineri dimineață, la Roșiori, la Roşiori, între o maşină şi o ambulanţă care se întrepta spre un caz medical. O persoană a murit şi o alta a fost rănită în accidentul produs pe E85, în localitatea Roşiori.

Potrivit ISU Suceava, ambele victime din autoturism au rămas încarcerate în urma producerii accidentului, iar după descarcerare s-a constatat decesul femeii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un șofer a fugit de la locul unui accident, în Covasna, dar a murit după 15 minute, când s-a izbit de un TIR