Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Dimineaţă de coşmar în Maramureş, după ce burniţa şi gerul au transformat şoselele în patinoare: "Nu se poate circula. E groaznic"

Poleiul a ingreunat circulatia pe drumurile naţionale din jumătatea de nord a ţării. Burniţa şi gerul de noaptea trecută au transformat șoselele în patinoare, iar conducătorii auto n-au mai putut ţine sub control vehiculele.

de Redactia Observator

la 15.01.2022 , 09:16

A fost o dimineaţă de coşmar pentru şoferii din Maramureş. Şoselele s-au transformat în patinoare, iar conducătorii auto nu şi-au mai putut controla maşinile. 

Şofer: La ora 5 dimineaţa a fost numai gheaţă. Un pic de frână şi s-a dus maşina încolo. 

Şi nu este singurul accident produs pe drumurile din Maramureş.  

Vezi și

Şofer: Nu am avut viteză. Pur şi simplu am derapat groaznic, chiar şi cu 20,30 la oră. Nu se poate circula. 

Pe acelaşi subiect

Şofer: Nu a fost dat cu material antiderapant. Aţi văzut aici e accident, mai în jos accident. Problemele s-au ţinut lanţ.

Şofer: A fost groaznic, drumul e necurățat. Se alunecă foarte tare. Nu se poate circula. E groaznic.

Din fericire, drumurile periculoase nu au făcut şi victime. 

Reporter: S-a rănit cineva?

Şofer: Nu, nu, nu. Un pic s-a rostogolit maşina, dar în rest suntem bine toţi. 

Ionela Cozma: purtator de cuvant IPJ MM: Poliţiştii au aplicat administratorului drumului două sancţiuni contravenționale, pentru pentru intervenția tardivă, în vederea prevenirii şi combaterii formării poleiului. 

Nici drumurile din Hunedoara nu au arătat mai bine. Două tiruri s-au răsturnat în şanţul de pe marginea drumului, tot din pricina poleiului. Poliţiştii îi sfătuiesc pe conducătorii auto să adapteze viteza la condițiile de drum şi să păstreze o distanţă de siguranţă faţă de vehiculul din faţă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Dimineaţă de coşmar în Maramureş, după ce burniţa şi gerul au transformat şoselele în patinoare: "Nu se poate circula. E groaznic"