Antena Meniu Search
x

Video Iarna "loveşte" puternic. Mai multe judeţe din România sub coduri galbene de polei şi vânt

Gerul se simte zilele acestea în toată ţara. În această dimineaţa, am avut chiar şi minus 20 de grade Celsius. În plus, au fost în vigoare şi două coduri galbene de polei şi vânt puternic în sudul şi sud-estul ţării.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 12.01.2022, 13:51

Vezi și

Maşinile sunt îngheţate, la fel şi şoselele şi trotuarele pe care circulă pietonii. În Craiova a fost record de accidente produse din cauza poleiului. Cinci judeţe s-au aflat sub cod galben de polei: Gorj, Olt, Vâlcea, Dolj şi Mehedinţi. În Craiova a fost prăpăd în această dimineaţă. Oamenii s-au trezit cu maşinile îngheţate, iar şoferii mai mult au patinat pe şoselele acoperite de polei. Cel puţin 20 de evenimente rutiere au avut loc în această dimineaţă în judeţele Olt şi Dolj.

Iarna a lovit puternic şi în Cluj sau Constanţa

Şi municipiul Cluj-Napoca a îngheţat peste noapte. De dimineaţă, toate maşinile erau acoperite de un strat de gheaţă, iar gerul de afară i-a făcut pe clujeni să îşi mai pună un rând de haine pe ei. Cu soarele pe cer, ca într-o zi de vară, în această dimineaţă, la Cluj temperaturile au scăzut până la -13 grade Celsius, astfel că totul a îngheţat, de la copaci, până la maşini.

Iarna a pus stăpânire şi pe litoral. În judeţul Constanţa este în vigoare un cod galben de vânt, valabil până la ora 14. Marea este foarte agitată, iar vântul suflă la rafală 70 de kilometri pe oră. Toate porturile din Constanţa au fost închise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Iarna "loveşte" puternic. Mai multe judeţe din România sub coduri galbene de polei şi vânt