Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Şosele ca sticla. Zeci de maşini au derapat, iar scările au devenit capcane, oamenii fiind la un pas să-şi rupă picioarele pe trepte

Ca la patinoar. Aşa s-au simţit şoferii care au plecat dimineaţă cu maşinile la drum. Ploaia îngheţată a transformat multe şosele în sticlă. Unii şoferii nici măcar nu au putut să-şi deschidă maşinile congelate şi au recurs la metode ciudate. Gerul nu se lasă dus nici mâine.

de Redactia Observator

la 12.01.2022 , 19:40

A fost calvar pe şoselele transformate în patinoare. Şoferii au derapat cu zecile. Doar în judeţele Olt şi Dolj au avut loc 20 de accidente în câteva ore. În Craiova, două tinere au fost lovite de o maşină în timp ce aşteptau tramvaiul. După ce a pierdut controlul volanului, şoferul a intrat pe contrasens şi a izbit oamenii care aşteptau tramvaiul în staţie. Două tinere au ajuns la spital.

''E toată strada plină de polei şi vin maşinile foarte tare.'' 

În Dolj, drumarii luaţi prin surprindere, au plecat să împrăştie antiderapant cu maşina defectă. Imaginile primite pe Fii Observator arată derdeluşul de pe şosele. Poliţiştii au dat amenzi pe bandă rulantă administratorilor de drumuri din Dolj, dar şi primăriei Craiova. 

Vezi și

La un liceu din Slatina, scările s-au transformat în capcane. Copiii au fost la un pas să-şi rupă picioarele pe trepte.

Pe acelaşi subiect

A fost o dimineaţă îngheţată, la propriu. Recordul zilei a fost înregistrat într-o localitate din Satu Mare. Minus 18 grade Celsius. Şi în restul ţării, a fost ger crunt. Oamenii şi-au găsit maşinile bocnă în parcare.

Unii au recurs la metode trăznite pentru a dezgheţa maşina

Cu soarele pe cer ca într-o zi de vară, în această dimineaţă, la Cluj-Napoca, temperaturile au scăzut până la minus 13 grade Celsius, astfel că totul a îngheţat, de la copaci până la maşini.

''În momentul în care am coborât din bloc şi am pornit maşina, a trebuit să aştept jumătate de oră să se dezgheţe, între timp, am fugit şi mi-am mai luat nişte haine pe mine.''

Unii au recurs la metode trăznite pentru a putea intra în autoturism. Acest bărbat a încercat să deschidă portbagajul, aplicându-i câteva picioare, apoi a încercat să dezmorţească încuietoarea înţepenită cu un spray deodorant şi o brichetă. În cele din urmă, s-a pus cu pumnii pe maşină.

Pe litoral, au fost minus trei grade azi-dimineaţă. 

La noapte şi mâine dimineaţă va fi la fel de frig. Abia vineri, vremea se va încălzi uşor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Şosele ca sticla. Zeci de maşini au derapat, iar scările au devenit capcane, oamenii fiind la un pas să-şi rupă picioarele pe trepte