Antena Meniu Search
x

Din culisele comunismului! Cine au fost amanţii Elenei Ceauşescu

Greu de crezut, dar Elena Ceauşescu a "călcat strâmb" în căsnicia cu dictatorul roman! Deşi nu era o femeie frumoasă, a trăit mai multe poveşti de dragoste. Pe listă sunt chiar şi persoane publice importante

Soţia lui Nicolae Ceauşescu a trăit mai multe poveşti de dragoste, atât înainte, cât şi după ce a devenit soţia dictatorului. Pe lista celor care i-au picat cu tronc Lenuţei se numără unchiul lui Ion Iliescu, generalul Stănculescu şi medicul familiei Ceauşescu. Aventurile au rămas un subiect tabu chiar şi pentru securişti.

Tatăl lui Gheorghe Zamfir, prima iubire!

Prima iubire a "Lenuţei din Petreşti" a fost tatăl naistului Gheorghe Zamfir, din Vişina. La scurt timp după începutul relaţiei, acesta a plecat la Bucureşti. Deşi Elena l-a urmat în Capitală, ea nu a reuşit să îi mai ajungă la inimă. Resemnată, a lăsat pentru puţin timp dragostea deoparte şi s-a implicat în mişcarea comunistă.

Un soldat neamț

Înainte de a fi căsătoriţi, în 1939, când Nicolae Ceauşescu era în închisoare, Elena a avut o relaţie cu un soldat neamţ şi a fost surprinsă de fratele lui Nicu, Nicolae Andruța Ceaușescu.

Abraham Schechter

După ce i-a devenit soţie şi el a avansat, ajungând în 1955 membru al Comitetului Central al PRM, după modelul sovietic a angajat un medic al familiei, numit Abraham Schechter care, timp de 17 ani le-a fost apropiat şi care se pare că a sedus-o pe Elena. Era şi el căsătorit, dar nu se sfia ca în fața personalului din casa să o mângâie pe fund. A murit suspect, în 1973, aruncându-se sau fiind aruncat de la etajul 5 al Spitalului Floreasca.

Eftimie Iliescu

Eftimie Iliescu, ilegalist comunist şi unchiul lui Ion Iliescu i-a fost şi el amant Elenei Ceauşescu. Nici de data aceasta nu a avut noroc în dragoste.

Victor Stănculescu

Generalul Victor Stănculescu era unul dintre oamenii de încredere ai lui Nicolae Ceauşescu şi preferatul Elenei, scrie worldwideromania.com.

Toate acestea, însă, nu au pus în pericol căsnicia dintre cei doi, sotii Ceauşescu pozând mereu în familia perfectă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Din culisele comunismului! Cine au fost amanţii Elenei Ceauşescu