Antena Meniu Search
x

Video "Dincolo de ușă nu știi ce se întâmplă". O tânără de 19 ani, tâlhărită și violată în plină zi, într-o sală de jocuri din Brașov

Scene de coșmar s-au întâmplat în plină zi, într-o zonă intens circulată din Brașov. O tânără de 19 ani, casieră a unei săli de jocuri proaspăt inaugurată, a fost violată şi tâlhărită. Suspectul este un client al sălii, care a fost găsit şi reţinut de poliţişti.       

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 28.09.2022, 18:28

Vezi și

Tânăra era singura angajată de serviciu în sala de jocuri şi a fost victimă sigură pentru atacator. Imaginile de pe camerele de supraveghere i-au ajutat pe poliţişti să-l identifice pe bărbat.

Tânără tâlhărită şi violată în plină zi

Claudiu Loghin - reporter Observator: Totul s-a petrecut la prânz, în această sală de jocuri, din municipiul Brașov. Autorul a profitat de faptul că atât vitrina, cât și întrarea în sala de jocuri sunt opace și din afară nu s-a putut vedea nimic din ce se petrece înăuntru. 

Martor: A venit, a violat-o, ce-am înțeles eu, și i-a furat banii. 

Pe acelaşi subiect

Localnică: S-a putut întâmpla, pentru că vedeți cum au camuflat și nu poate intra, nu are acces oricine să între acolo. Normal, dincolo de ușă știi ce se întâmplă? Nu știi. 

Suspectul, prins și reținut pentru 24 de ore

Anchetatorii nu au dezvăluit date despre starea de sănătate a victimei. Tânăra a fost ameninţată cu moartea de agresor în cazul în care va spune despre incident. 

Procuror Radu Nastac, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov: A pătruns într-o zonă inaccesibilă publicului, într-o zonă unde ar fi întreținut raporturi sexuale fără consimţământul persoanei vătămate. Ulterior, prin constrângere ar fi stustras şi o sumă de bani din casieria sălii de jocuri, suma încă nu a fost clarificată. Se estimează în jur de 10 până la 15 mii de lei. 

Suspectul a fost prins şi este reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru viol, talhărie calificată si influenţarea declaraţiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » "Dincolo de ușă nu știi ce se întâmplă". O tânără de 19 ani, tâlhărită și violată în plină zi, într-o sală de jocuri din Brașov