Antena Meniu Search
x

Video Directoarea creşelor din Ploieşti fura cu duba mâncarea şi produsele destinate copiilor. Ar fi primit şi spăgi ca să închidă ochii

Au furat de la gura copiilor şi acum sunt în închisoare. Este vorba despre directoarea Centrului de Creşe din Ploieşti şi încă patru angajate, care sunt acuzate că au furat direct cu duba din mâncarea şi obiectele de igienă pentru copii. Directoarea ar fi primit şi şpăgi şi diverse "atenţii" ca să închidă ochii când angajatele cărau produsele pentru cei mici.

de Cristi Georgescu

la 07.12.2021, 19:17

Vezi și

Furtul era coordonat de la Centrul de Creşe Ploieşti. Directoarea ar fi trebuit să supervizeze activitatea din cele şase creşe publice din oraş. Doar că, spun procurorii, femeia, percepea tribut pentru munca pentru care era deja plătită din bani publici. Mai exact, căra cu duba din hrana şi produsele de igienă destinate copiilor. Toate ajungeau la ea acasă. Primăria, în subordinea căreia s-a află Centrul de Creşe, habar n-avea ce se întâmplă sub nasul ei.

Magdalena Trofin, viceprimar Primăria Ploiești: În momentul în care vom avea o informare oficială vor fi luate toate măsurile legale şi suspendarea din funcţie a persoanelor implicate.

Directoarea închidea ochii şi la furturile altora din produsele copiilor

Centrul Creşe Ploieşti se află în zona de vest a municipiului Ploieşti. Oamenii legii au descins prima dată ieri la percheziţii în imobil. În biroul directoarei, îngrijitoarele şi educatoarele veneau şi dădeau mici atenţii ca şi ele să poată să meargă acasă cu bunuri ce aparţineau copiilor. Anchetatorii au găsit atât la directoare acasă, cât şi la alte patru angajate, produse care ar fi trebuit să ajungă la cei mici. Cele cinci femei au fost reţinute şi sunt acuzate de delapidare şi luare de mită.

Pe acelaşi subiect

Magdalena Trofin, viceprimar Primăria Ploiești: Părinţii, să stea liniştiţi, activitatea nu este afectată, copiii sunt în siguranţă, personalul se ocupă în continuare de buna desfăşurare a activităţii din creşe.

Părinte: Cum să ia mâncarea copiilor?

Părinte: Nu e bine, că părinţii plătesc. 

Părinte: Nu cred că este adevărat.

Părinte: O situaţie penibilă, ce să spun, dacă e vorba despre copii nu mi se pare în regulă.

Părinte: Nu cred, suntem super mulţumiţi de dânsa, nu cred că ar fi făcut aşa ceva.

În cele şase creşe din Ploieşti, coordonate de directoarea reţinută, sunt 583 de copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Directoarea creşelor din Ploieşti fura cu duba mâncarea şi produsele destinate copiilor. Ar fi primit şi spăgi ca să închidă ochii