Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Directorul Casei studenţilor din Piteşti, cercetat pentru viol. Soţia a luat-o la bătaie pe minora care ar fi fost abuzată

Încă un caz grav este anchetat de poliţişti, după antrenorul de genii acuzat de viol. Directorul Casei studenţilor din Piteşti este investigat sub control judiciar pentru aceeaşi acuzaţie. Ar fi abuzat o adolescentă care mergea la cursurile lui de dans

de Redactia Observator

la 23.07.2024 , 19:43

Bărbatul de 42 de ani, care este şi instructor de dans la Casa de Cultură a Studenților din Pitești, a început să fie anchetat de poliţişti după ce soţia lui ar fi aflat aflat că o înşela de anul trecut cu o elevă de 16 ani.

Furioasă, femeia a aflat cine este rivala şi a bătut-o. Adolescenta a reclamat-o la poliţie, şi aşa au descoperit anchetatorii triunghiul amoros.

Furioasă, femeia a aflat cine este rivala şi a bătut-o

Vezi și

"Bărbatul ar fi întreţinut în repetate rânduri raporturi cu o minoră profitand de calitatea şi increderea care i-au conferit-o funcţia de director al unei instituţii publice", spune IPJ Pitești.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul acuzat de viol este căsătorit, are trei copii şi conduce Casa de Cultură a Studenților din Pitești de 12 ani. Colegii lui încă mai speră că acuzaţiile nu sunt adevărate.

"Este apropiat cum este orice instructor sau orice profesor, deci nu s-a întamplat. Cursurile lui se țin după amiază, seara. Este de vreo lună de zile în concediu", spune un coleg al bărbatului.

"Nu există aşa ceva din partea directorului nostru să comită astfel de lucru, de necrezut", spune o altă persoană.

De anul trecut, legea este mai aspră. Orice act sexual cu un minor sub 16 ani este considerat viol, dacă diferența de vârsta dintre cei doi este mai mare de cinci ani. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Directorul Casei studenţilor din Piteşti, cercetat pentru viol. Soţia a luat-o la bătaie pe minora care ar fi fost abuzată