Antena Meniu Search
x

Video "Distracţie" periculoasă pentru doi copii din Galaţi. S-au jucat cu un proiectil explozibil din Al Doilea Război Mondial

S-au jucat cu pericolul la marginea oraşului şi au filmat aşa zisa "distracţie". Mai mulţi copii din Galaţi au găsit un proiectil periculos din Al Doilea Război Mondial. Însă în loc să sune la 112, l-au ridicat în braţe şi chiar s-au fotografiat cu dispozitivul care putea exploda oricând.

de Adrian Obreja

la 25.03.2024, 18:22

Vezi și

Proiectilul a fost abandonat de copii în acelaşi loc în care l-au găsit, dar asta după ce s-au fotografiat, s-au filmat cu el şi au postat imaginile pe o reţea de socializare. Un localnic de la marginea satului Movileni a văzut ce fac copii şi le-a atras atenţia că este foarte periculos şi au decis să îl abandoneze în acel loc.

"Distracţie" periculoasă pentru doi copii din Galaţi

Bărbatul este cel care a sunat la 112 şi a anunţat autorităţile, iar în scurt timp acolo a sosit un echipaj de poliţie care a rămas lângă proiectil ca să îl păzească, până când a ajuns echipa pirotehnică de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, echipă care a ridicat proiectulul în siguranţă şi l-a transportat la Galaţi.

Pompierii spuneau că în momentul în care se găsesc astfel de proiectile nu trebuie atinse, nu trebuie mutate de la locul lor având în vedere că ele pot fi găsite în orice loc pe câmp, unde se desfăşoară activităţi agricole sau în şantiere de construcţii sau chiar pe malul unor râuri. Aşa s-a întâmplat şi săptămâna trecută când la Cavadineşti, tot în Galaţi, un copil a găsit un proiectil explozibil şi l-a dus în incinta şcolii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Distracţie" periculoasă pentru doi copii din Galaţi. S-au jucat cu un proiectil explozibil din Al Doilea Război Mondial