Antena Meniu Search
x

Curs valutar

DNA îi răspunde familiei fostului agent Bogdan Gigină, care a reclamat Direcţia la ICCJ

DNA îi răspunde familiei fostului agent Bogdan Gigină, care a reclamat Direcţia la ICCJ. "Ancheta în dosarul morţii poliţistului Bogdan Gigină s-a prelungit."

de Redactia Observator

la 19.01.2018 , 17:22

DNA îi răspunde familiei fostului agent Bogdan Gigină, care a reclamat Direcţia la ICCJ

DNA îi răspunde familiei fostului agent Bogdan Gigină, care a reclamat Direcţia la ICCJ. "Ancheta în dosarul morţii poliţistului Bogdan Gigină s-a prelungit pentru că a fost aşteptată declasificarea unor documente, dar şi pentru că părţile au cerut audierea unui număr foarte mare de persoane.", informează DNA.

Familia poliţistului a depus vineri, 19 ianuarie, la Instanţa Supremă o acţiune prin care contestă durata prea mare a anchetei procurorilor anticorupţie. DNA precizează într-un comunicat că a fost vorba de peste 60 de martori, iar declasificarea documentelor s-a realizat, parţial, abia în decembrie 2017 şi în ianuarie acest an.

Primul termen al procesului a fost stabilit pentru 1 februarie. Poliţistul Bogdan Gigină a murit într-un accident rutier, în decembrie 2016, pe când făcea parte din coloana oficială a fostului ministru de interne Gabriel Oprea.

Articolul continuă după reclamă

Acesta şi cei doi responsabili ai echipei care efectua lucrări în zona respectivă au fost puşi sub acuzare pentru ucidere din culpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » DNA îi răspunde familiei fostului agent Bogdan Gigină, care a reclamat Direcţia la ICCJ