Antena Meniu Search
x

Video  "Doamne ferește, îmi fac cruce!". Cazul tinerei care și-a lăsat fetița de nici 2 ani în viscol, la Bacău, a strârnit revolta oamenilor

O femeie de 21 de ani din Bacău este cercetată pentru rele tratamente aplicate minorului după ce şi-a lăsat fiica în căucior, în faţa unei săli de jocuri. A intrat înăuntru să-şi caute soţul, iar cât a lipsit, căruţul a fost târât de viscol mai mulţi metri până când a aproape că a ajuns în stradă.

de Redactia Observator

la 19.01.2022, 09:09

Vezi și

În imagini se vede cum un cum căruciorul în care era fetiţa de un an şi trei luni este lăsat în bătaia vântului, în fața unei săli de jocuri. Mama copilei a intrat în clădire, pentru a-şi căuta soţul, iar din cauza vântului, căruciorul a fost târât pe trotuar până când aproape a ajuns în stradă. A fost prins în ultimul moment de tatăl ieşit din sala de jocuri. 

Cătălina Păduraru, purtător de cuvânt IJP Bacău: O tânără de 21 de ani din municipiul Bacău ar fi intrat într-o sală de jocuri de noroc, lasând nesupravegheat căruciorul în care se afla o minoră în vârstă de un an și trei luni. 

Filmarea s-a viralizat rapid. Oamenii sunt consternaţi de gestul tinerei de 21 de ani:

"Doamne ferește, da aș face eu gestul ăsta?!. Îmi fac și cruce când aud de așa ceva. Pușcăria în primul rând"

Pe acelaşi subiect

 "Să o decadă din drepturi. N-are ce să facă. Tot așa o să fie în continuare"

Cazul a intrat în atenţia Protecţiei Copilului

Andreea Sălbaticu purtator de cuvant DGASPC Bacău: O echipa mixta formata din specialistii Telefonul Copilului s-au deplasat în regim de urgenta la domiciliul acestora. La momentul interventiei colegilor nostri, minorul se afla in mediul familial in siguranta. Familia ramane in monitorizarea institutiei noastre pentru furnizarea de servicii de consiliere si imbunatatirea abilitatilor parentale.

În cauză a fost deschis şi un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente »  "Doamne ferește, îmi fac cruce!". Cazul tinerei care și-a lăsat fetița de nici 2 ani în viscol, la Bacău, a strârnit revolta oamenilor