Antena Meniu Search
x

Video "Doamne, o fată bună!" Aşa e descrisă Iulia, mama care s-a aruncat cu copiii săi de pe un bloc din Timişoara. A sunat disperată la interfon, până când i s-a deschis

Iulia avea 32 de ani. Aparent, o femeie împlinită, absolventă de psihologie şi mamă a doi copii - o fată de şase ani şi un băieţel de trei ani. Pe reţelele de socializare, poza mereu fericită, cu un zâmbet larg. Nimic nu îi trăda tristeţea care ar fi măcinat-o.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 03.05.2022, 19:21

Vezi și

Divorţase în urmă cu doi ani de tatăl copiilor. Ar fi încercat să-şi refacă viaţa alături de un alt bărbat. Apoi, cei doi foşti soţi ar fi decis să-şi mai acorde o şansă şi luna trecută s-au împăcat. Îşi depuseseră actele la starea civilă pentru a se recăsători.

Azi dimineaţă, a clacat. În drum spre grădiniţa copiilor, i s-ar fi întunecat minţile şi a pus la cale un plan macabru. 

Iulia Pop, reporter Observator: Femeia a sunat la întâmplare la interfon, până când cineva i-a deschis uşa. Aşa a reuşit să ajungă pe terasa imobilului de 10 etaje. Acolo, şi-a luat copiii în braţe şi s-a aruncat în gol.

Bărbat: Am făcut câţiva paşi şi aud dintr-o dată o bubuitură. Nu ţipăt de copil, nu nimic. E şocant ce s-a întâmplat. 

Pe acelaşi subiect

Bărbat: Zic vecinii că ar fi sunat interfoanele la rând, ar fi încercat să intre în bloc. 

Femeie: M-am îngrozit! Doar probleme de familie, altfel ce ar fi putut s-o determine?

Impactul a fost devastator. Iulia şi băiatul au murit pe loc. Fetiţa, cu trupul frânt, a reuşit să mai respire câteva minute. În zadar s-au chinuit medicii s-o slaveze. 

Georgiana Badea, medic: S-au început manevrele de resuscitare. Însă fără rezultat. 

Iulia Pop, reporter Observator: Aceasta este maşina cu care femeia obişnuia să-şi plimbe copiii. Pe bancheta din spate încă se văd jucăriile celui mic, iar în faţă portofelul şi probabil câteva flori pe care le-a primit de la fetiţă. 

Ultimul drum împreună în moarte

Iulia n-a lăsat niciun bilet prin care să-şi motiveze gestul teribil. Ieri, un vecin a văzut-o. Era mai abătută ca oricând, spune bărbatul.

Vecin: Cred că ceva probleme de căsnicie. Era slăbită, se vedea că era necăjită. E incredibil. Mie mi s-a părut foarte tristă, închisă când am văzut-o ieri. 

Vecină: Doamne, o fată bună!

Pshiholog: De obicei este din răzbunare pentru un prejudiciu pe care simte femeia că l-ar fi făcut tatăl copiilor. În astfel de speţe, este o tragedie din perspectiva psihiatriei pentru că poţi să constaţi că multe lucruri ar fi putut fi făcute care să prevină decesul, letalitatea comportamentului. Din păcate, reforma în sănătate mintală rămâne la nivel conversaţional.

Tatăl copiilor era plecat în Austria când a aflat despre nenorocirea care i-a lovit familia. Poliţia a deschis o anchetă şi încearcă să lămurească ce a fost în mintea tinerei şi ce ar fi putut s-o împingă la acest sfârşit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Doamne, o fată bună!" Aşa e descrisă Iulia, mama care s-a aruncat cu copiii săi de pe un bloc din Timişoara. A sunat disperată la interfon, până când i s-a deschis