Antena Meniu Search
x

Prima ninsoare din acest an a paralizat Capitala. A fost haos atât pe şosea, cât şi pe trotuar

Doar câţiva fulgi de nea şi Capitala a fost în haos. Pe şosele, s-a circulat bară la bară încă de dimineaţă. Asta atunci când s-a înaintat cât de cât.

Vezi și

Doar câţiva fulgi de nea şi Capitala a fost în haos. Pe şosele, s-a circulat bară la bară încă de dimineaţă. Asta atunci când s-a înaintat cât de cât. Nici pe trotuare nu a fost mai bine. Din cauza frigului, sub stratul de zăpadă, a fost gheaţă. Mulţi dintre bucureşteni nu au mai aşteptat autorităţile să-şi facă treaba, ci, cu punga de sare în mână, au înlăturat pericolul.

Stratul de zăpadă depus a fost suficient ca pe şosele şoferii să rămână deja blocaţi în maşini. Pe bulevarde, cozile s-au întins de la un semafor la altul. 

Mai norocoşi au fost... cei curajoşi. Îmbrăcat bine, primul la semafor, când abia s-a luminat de zi, a fost un biciclist. Temperaturile însă nu au fost deloc prietenoase.

A fost ger noaptea trecută în aproape jumătate de ţară. Şi ziua de azi va este una friguroasă. În unele zone, maximele sunt mai scăzute chiar şi cu 7 grade decât ar fi normal pentru această perioadă. În Capitală, termometrele nu vor arăta mai mult de minus 2 grade, spun meteorologii. Oamenii, însă, fac faţă aşa cum pot frigului, dar şi ninsorii.

Momentan însă, ninsoarea nu a făcut probleme deosebite. Niciun drum nu a fost închis din cauza zăpezii. La nivel național, în ultimele 12 ore, lucrătorii de la drumuri au acționat cu 545 utilaje și au împrăştiat aproape 2500 de tone de material antiderapant.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Prima ninsoare din acest an a paralizat Capitala. A fost haos atât pe şosea, cât şi pe trotuar