Antena Meniu Search
x

Video Doctor Mihail pregăteşte o emisiune la Antena 1: "E visul meu de câţiva ani"

Indiferent de domeniul în care lucrezi, e esenţial să ştii să vorbeşti pe limba oamenilor. Asta face doctorul Mihail Pautov, medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni. În timpul liber este... vedetă pe Internet. Are cei mai mulţi abonaţi pe Youtube din România, platforma unde postează clipuri prin care le răspunde oamenilor la dileme care ţin de sănătate, viaţă ori meditaţie.

de Redactia Observator

la 17.05.2021, 15:41

Vezi și

Pe doctorul Mihail l-am prins pe litoral şi am vorbit despre proiectul pe care îl pregăteşte în curând la noi, la Antena 1, iar marţi va sosi şi în platoul Observator. 

Doctor Mihail: "Să presupunem că aceasta este turma noastră, formată din 5 persoane, acesta se îmbolnăveşte, noi nu avem imunitate în această turmă, boala va trece la următorul, la următorul. Unul din 5 va avea de suferit de pe urma acestei boli". 

Medicina şi Internetul fac pentru Mihail Pautov cea mai bună echipă. De meserie este chirurg, iar atunci când nu se află în blocul operator, găseşte şi alte căi să îi ajute pe oameni. Postează pe Youtube clipuri utile pentru sănătatea noastră

Doctor Mihail: "Deci dacă m-am spălat de trei ori pe mâini, Înseamnă că ar trebui să mă mai spăl de 5 ori... nu, hai să ne calmăm, cred că trebuie să adaptăm spălările pe mâini fix stilului de viaţă şi lucrurilor pe care le face în fiecare zi".

Pe acelaşi subiect

Aproape 60 de mii de oameni îl urmăresc pe doctorul Mihail Pautov pe Youtube. Alţi 140 de mii, pe Instagram. Este un medic al viitorului, care a înţeles că doar prin comunicare poate să ajungă mai aproape de oameni. 

Mihail Pautov pregăteşte o emisiune la Antena 1

Doctorul face acum pasul către marele ecran. Pregăteşte o emisiune cu tematică medicală, pe Antena1, despre care ne-a povestit.

Mihail Pautov, medic specialist chirurgie generală: "Emisiunea asta e visul meu de câţiva ani. Oamenii în primul rând se vor distra, vor râde, pentru că medicina nu trebuie să fie tristă, medicina poate să fie amuzantă, oamenii vor învăţa lucruri".

Este însă un proiect îndrăzneţ, pe care îl priveşte cu toată seriozitatea, mai ales că atunci când e vorba despre informaţii medicale, nu e loc de joacă.  

Mihail Pautov, medic specialist chirurgie generală: "Oamenii mai departe să preia mesajul, să l respecte, să şi îmbunătăţească stilul de viaţă, să şi îmbunătăţească sănătatea, să practice prevenţia şi practic să aibă un livestyle design".  

Cam într-o lună ar trebui să vedem şi prima ediţie a emisiunii lui. Până atunci, Mihail Pautov vine cu un sfat în contextul relaxării restricţiilor. 

Mihail Pautov, medic specialist chirurgie generală: "Ca să o păstrăm aici, să nu se ia de la noi toţi, toată lumea trebuie să respectr aceste reguli de bun simţ. Aş vrea ca oamenii să înţeleagă este că atunci când dintr-o zonă de restricţii, trecem într-o zonă de relaxare, virusul nu dispare! Relaxarea înseamnă transferul responsabilităţii de la autorităţi la oameni!".

Mâine îl veţi putea vedea pe doctorul Mihail Pautov în direct, la Neatza cu Răzvan şi Dani, apoi, de la ora 12, va sosi şi în platoul Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Doctor Mihail pregăteşte o emisiune la Antena 1: "E visul meu de câţiva ani"