Antena Meniu Search
x

Video Doctoriță din Pitești, reținută pentru șpagă. Femeia a mai stat după gratii, în urmă cu 12 ani, tot pentru luare de mită

O doctoriţă din Spitalul Județean Pitești a fost reținută, aseară, pentru luare de mită, în urma unui flagrant. Conform DGA  Argeş, medicul, angajat în secția Medicală II ar fi primit de la cel puțin 20 de persoane, pacienți sau rude de-ale lor, diferite sume de bani sau bunuri, ca să-i trateze.

de Redactia Observator

la 10.11.2022, 09:38

Vezi și

Femeia nu este, însă, la prima abatere. În 2010, pe vremea când lucra la Casa Județeană de Pensii Olt, a fost prinsă, tot în flagrant, când primea mită și a stat în spatele gratiilor aproape o lună.

După patru ani de procese, magistrații de la Tribunalul Olt au decis să o condamne la trei ani de închisoare cu suspedare pentru că a primit diverse "cadouri": cafea, alcool, parfumuri, țigări sau cutii de bomboane, pentru a pensiona sute de persoane. 

DGA Argeș: Medicul a primit bani sau bunuri de la cel puțin 20 de persoane

Comunicatul DGA Argeș: 

În cursul zilei de astăzi, 09.11.2022, lucrătorii Serviciului Județean Anticorupție Argeș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, au efectuat două percheziții domiciliare la sediul Spitalului Județean de Urgență Pitești, unde își desfășoară activitatea un medic primar, care are calitatea de suspect într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită în formă continuată și dare de mită. 

Până în prezent, din probatoriul administrat, rezultă că medicul a primit de la un număr de cel puțin 20 de persoane, având calitatea de pacienți sau aparținători ai acestora, diferite sume de bani sau bunuri, în legătura cu exercitarea actului medical. Față de acesta s-a dispus măsura reținerii pentru o durată de 24 de ore. Pe parcursul cercetărilor, lucrătorii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Argeș au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și Brigăzii Operațiuni Speciale Pitești.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Doctoriță din Pitești, reținută pentru șpagă. Femeia a mai stat după gratii, în urmă cu 12 ani, tot pentru luare de mită