Antena Meniu Search
x

Rata de vaccinare în fiecare școală din țară. Sunt peste 1.000 de unități unde nu s-a vaccinat nimeni. DOCUMENT

Ministerul Educaţiei a publicat, sâmbătă, lista cu rata de vaccinare în fiecare unitate de învăţământ. Din aceste date reiese că sunt peste 1.100 de astfel cu unităţi unde nu s-a vaccinat nimeni. În Capitală sunt 28 de unităţi şcolare cu rata de vaccinare de sută la sută.

de Redactia Observator

la 13.11.2021, 14:25

DOCUMENT. Ministerul Educaţiei a publicat lista cu rata de vaccinare în școli. Sunt peste 1.000 de unități unde nu s-a vaccinat nimeni
DOCUMENT. Ministerul Educaţiei a publicat lista cu rata de vaccinare în școli. Sunt peste 1.000 de unități unde nu s-a vaccinat nimeni - Shutterstock

Potrivit Ministerului Educaţiei, datele au fost comunicate de inspectoratele şcolare judeţene, iar în funcţie de acestea se va desfăşura activitatea didactică în săptămâna 15-19 noiembrie. Documentul publicat de Ministerul Educației poate fi consultat la finalul articolului. 

În Bucureşti, 28 de unităţi de învăţământ au rata de vaccinare de sută la sută. În Cluj-Napoca, sunt opt astfel de unităţi, în Iaşi - 11, în Timişoara - 4. Totodată, sunt peste 1.100 de unităţi de învăţământ în care rate de vaccinare este zero.

Ministerul Educaţiei a anunţat, vineri seară, că peste 12.800 de unităţi de învăţământ preuniversitar, reprezentând 71,86%, vor avea activitate faţă în faţă în săptămâna 15-19 noiembrie. Alte aproape 5.000 de unităţi (27,8%) vor face cursuri online, având rata de vaccinare mai mică de 60%.

Reprezentanţii Ministerului Educaţiei au transmis, vineri, că de săptămâna viitoare se va putea face raportarea separat, pe structurile arondate.

Documente: Rata vaccinare in scoli.pdf

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Rata de vaccinare în fiecare școală din țară. Sunt peste 1.000 de unități unde nu s-a vaccinat nimeni. DOCUMENT