Antena Meniu Search
x

Doi băcăuani, prinşi la furat. O vecină i-a zărit pe geam când intrau în locuinţa de vizavi şi a chemat poliţia

Doi bărbaţi au fost prinşi la furat într-un apartament din Comăneşti, judeţul Bacău, după ce o femeie din blocul de vizavi i-a zărit pe geam şi a alertat poliţia. Hoţii intraseră prin efracţie pe fereastra locuinţei de la parterul imobilului cu pricina. Cei doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv.

de Redactia Observator

la 28.11.2023, 15:32

Doi băcăuani, prinşi la furat de vecina de vizavi - Shutterstock

Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv după ce au fost prinşi în flagrant de poliţişti în timp ce încercau să sustragă bunuri dintr-un apartament din oraşul Comăneşti, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău.

O vecină a văzut hoţii pe geam

Sesizarea a fost făcută de o femeie în vârstă de 51 ani, care a precizat că persoane necunoscute au pătruns într-un apartament situat la parter în blocul de vizavi.

"La faţa locului s-a deplasat imediat o patrulă de siguranţă publică care a constatat că cele sesizate se confirmă. La pătrunderea în apartament, poliţiştii au identificat în flagrant delict un tânăr în vârstă de 18 ani şi un bărbat în vârstă de 34 ani, ambii din oraşul Comăneşti. În interiorul apartamentului au fost găsite bunuri răvăşite, proprietara fiind plecată în străinătate", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisarul Cătălina Păduraru.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat, relatează Agerpres.

În urma probatoriului administrat, cei doi au fost reţinuţi de poliţişti şi prezentaţi instanţei care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Doi băcăuani, prinşi la furat. O vecină i-a zărit pe geam când intrau în locuinţa de vizavi şi a chemat poliţia