Antena Meniu Search
x

Doi băieți de 14 și 15 ani au murit în mașina condusă de prietenul lor, un adolescent, lângă Jimbolia

Doi băieți de 14 și 15 ani au murit în mașina condusă de prietenul lor, un adolescent, lângă Jimbolia. Șoferul de doar 19 ani a intrat într-un stâlp, care s-a lupt la impact și a căzut peste mașină, strivindu-i pe cei cinci adolescenți din interior.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 20.08.2020, 11:04

  • Cinci adolescenți erau în așina strivită de stâlp.
  • Cei mai mici dintre ei au murit pe loc.

Doi băieți au murit şi altul a fost rănit, în noaptea de miercuri spre joi, după ce maşina în care se aflau a părăsit drumul într-o curbă, a lovit un stâlp şi apoi gardul unui imobil, în judeţul Timiş, lângă Jimbolia.

Potrivit Poliţiei Timiş, accidentul s-a produs pe drumul dintre Comloşu Mic şi Comloşu Mare, iar la volan se afla un tânăr de 19 ani.

"Un tânăr în vârstă de 19 ani a condus un autoturism dinspre Comloşu Mic înspre Comloşu Mare, iar la un moment dat, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul autoturismului şi a părăsit partea carosabilă pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un stâlp, ulterior cu gardul unui imobil.", spun poliţiştii.

În mașină erau cinci adolescenți, șoferul de 19 ani, doi băieți de 17 ani, unul de 15 și altul de 14. Cei mai mici dintre ei au murit, între fiarele contorsionate ale mașinii strivită efectiv de stâlp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Doi băieți de 14 și 15 ani au murit în mașina condusă de prietenul lor, un adolescent, lângă Jimbolia