Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi bărbaţi au încercat să intre la metrou cu aceeaşi cartelă. Unul dintre ei a dat cu spray lacrimogen pe un paznic

Polițiștii Capitalei au intervenit marți după-amiază la stația de metrou Basarab, din Sectorul 1, după ce doi bărbați au intrat cu o singură cartelă și au fost opriți de paznici. Unul dintre bărbați a folosit un spray iritant.

de Redactia Observator

la 09.07.2024 , 17:27

- Shutterstock

În jurul orei 14.20, Brigada de Poliție pentru Transportul Public din Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că, în stația de metrou Basarab din Sectorul 1 mai multe persoane sunt implicate într-un scandal.

Un bărbat de 60 de ani a devenit violent

La fața locului, polițiștii au stabilit că doi bărbați ar fi făcut accesul prin turnicheți, în incinta stației, folosind o singură cartelă, fiind opriți de către agenții de securitate, iar ulterior ar fi izbucnit un conflict spontan între aceștia. Au fost identificați doi bărbați, de 22 și 60 de ani, care au fost conduși la sediul subunității.

Articolul continuă după reclamă

În timpul evenimentului, bărbatul în vârstă de 60 de ani ar fi folosit un spray iritant-lacrimogen, care a fost ridicat de polițiști.

Cercetările sunt continuate de Brigada de Poliție pentru Transport Public în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Doi bărbaţi au încercat să intre la metrou cu aceeaşi cartelă. Unul dintre ei a dat cu spray lacrimogen pe un paznic