Antena Meniu Search
x

Doi bărbaţi au tâlhărit un bătrân de 84 de ani pentru mâncare şi o drujbă. Hoţii din Timiş au fost arestaţi

Doi bărbaţi, în vârstă de 18, respectiv 38 de ani, faţă de care poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Oraşului Sânnicolau Mare efectuează cercetări pentru tâlhărie calificată şi complicitate la tâlhărie calificată, au primit mandate de arest preventiv pentru 30 de zile.

de Redactia Observator

la 26.06.2022, 16:39

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Ei au fost duşi la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Timiş, a anunţat, duminică, Biroul de presă al IPJ Timiş. Sâmbătă, după miezul nopţii, bărbaţii ar fi pătruns într-un imobil din localitatea Sânpetru Mare, iar prin acte de violenţă ar fi deposedat un bărbat de 84 de ani de mai multe produse alimentare şi o drujbă.

În urma investigaţiilor efectuate, la scurt timp, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Sânnicolau Mare au reuşit identificarea şi depistarea celor doi bărbaţi în localitate, fiind conduşi la sediul poliţiei pentru audieri. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Doi bărbaţi au tâlhărit un bătrân de 84 de ani pentru mâncare şi o drujbă. Hoţii din Timiş au fost arestaţi