Antena Meniu Search
x

Doi bărbaţi decedaţi au fost găsiţi de Ambulanţa Bucureşti-Ilfov. În ultimele ore, urgenţele cod roşu şi galben au fost cele mai frecvente

Doi bărbaţi au fost găsiţi decedaţi de echipajele Ambulanţei Bucureşti-Ilfov. Mai mult de jumătate din cele 1200 solicitări din ultimele 24 de ore, au fost urgenţe de cod roşu şi galben.

Doi bărbaţi au fost găsiţi decedaţi de echipajele Ambulanţei Bucureşti-Ilfov. Mai mult de jumătate din cele 1200 solicitări din ultimele 24 de ore, au fost urgenţe de cod roşu şi galben.

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a înregistrat, în ultimele 24 de ore, 708 solicitări pentru urgenţe de cod roşu şi galben, printre acestea fiind şi doi bărbaţi găsiţi decedaţi, unul căzut între maşini şi descoperit de proprietarii unui autoturism când îşi curăţau zăpada şi altul într-o fabrică de alcool dezafectată, a declarat, pentru News.ro, dr. Alis Grasu, managerul SABIF.

În ultimele 24 de ore au fost mai puţine solicitări, respectiv 1.258, dar numărul urgenţelor de cod roşu şi galben a rămas ridicat, respectiv 708. Dintre urgenţe, 99 au fost pentru cazuri în locuri publice, a mai spus managerul SABIF. 

Printre cele 99 de urgenţe au fost şi două cazuri de deces. 

"Ambulanţa a fost solicitată pentru un bărbat găsit decedat de proprietarii unei maşini în timp ce îşi deszăpezeau autovehiculul. Al doilea era într-o fostă fabrică de alcool", a adăugat dr. Alis Grasu. 

Printre cazurile de urgenţă au fost şi 29 de oameni fără adăpost: 14 dintre ei, cu hipotermie, au fost duşi în centrele sociale, opt la spitale, iar şapte nu au mai fost găsiţi atunci când a ajuns ambulanţa.

Alte urgenţe au fost pentru 32 de cazuri de luxaţii, entorse şi fracturi, 12 traumatisme prin cădere şi 14 naşteri, a adăugat managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Veţi mai comanda de pe Shein şi Temu dacă vor creşte taxele?
Observator » Evenimente » Doi bărbaţi decedaţi au fost găsiţi de Ambulanţa Bucureşti-Ilfov. În ultimele ore, urgenţele cod roşu şi galben au fost cele mai frecvente