Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Doi bărbaţi din Prahova, reţinuţi după un video pe TikTok: unul dintre ei a postat imagini ţinând o armă în mână

Percheziţii la câteva adrese din oraşul Mizil făcute de poliţiştii prahoveni, într-un dosar care vizează încălcarea legislaţiei privind purtarea armelor. Ancheta a fost deschisă după ce un bărbat a postat pe pe TikTok imagini cu el având în mâini o puşcă. Două persoane au fost rănite.

De Redactia Observator la 08.12.2022, 19:44
Vezi și

Poliţiştii eu emis ordonanţe de reţinere pe numele celor doi bărbaţi acuzaţi de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. În urma descinderilor făcute la locuinţele acestora, au fost descoperite trei arme letale. Este vorba despre o puşcă şi două pistoale supuse autorizării, precum şi de peste 75 de cartuşe. 

Vineri, cei doi vor fi  prezentaţi Parchetului, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

„În această dimineaţă, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova - Poliţia oraşului Mizil pun în executare 3 mandate de percheziţie domiciliară în oraşul Mizil, la domiciliile a doi bărbaţi, cu vârstele de 22, respectiv 29 de ani, bănuiţi de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.  În fapt, poliţiştii s-au sesizat din oficiu în urma vizionării unui clip video postat pe o reţea de socializare, în care unul dintre cei doi bărbaţi prezenta o armă, aflându-se la domiciliul celui de-al doilea, niciunul dintre aceştia nefiind deţinători legali de arme”, a transmis Poliţia judeţeană Prahova, potrivit News.

Percheziţiile, în urma unor imagini apărute pe TikTok

Pe acelaşi subiect

Imagini făcute publice de către anchetatori arată că la locuinţele percheziţionate au fost descoperite arma din imaginile de pe TikTok, dar şi pistoale şi cartuşe.

@francysmario

 

♬ Дикая львица - ALEX&RUS

Cei doi bărbaţi vizaţi de anchetă vor fi duşi la sediul poliţiei pentru a fi audiaţi.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Doi bărbaţi din Prahova, reţinuţi după un video pe TikTok: unul dintre ei a postat imagini ţinând o armă în mână