Antena Meniu Search
x

Doi bărbaţi, împuşcaţi pe o stradă din Bacău. Scandalul cu atacatorul a pornit de la preţul strugurilor pe care îi vindeau

Scandal cu împuşcături pe o stradă din Bacău. Doi bărbaţi, în vârstă de 37 ani şi 50 ani, au fost împuşcaţi în gât şi abdomen, duminică, de un bărbat în vârstă de 49 ani.

de Redactia Observator

la 02.10.2022, 12:14

Doi bărbaţi, împuşcaţi în gât şi abdomen pe o stradă din Bacău
Doi bărbaţi, împuşcaţi în gât şi abdomen pe o stradă din Bacău - Poliţia Română / Shutterstock

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul Cătălina Păduraru, a declarat că agresiunea a avut loc în târgul din satul Frumoasa - comuna Balcani, în urma unui conflict spontan între victime şi autor, notează Agerpres.

Agresorul este din comuna Slobozia Bradului, judeţul Vrancea şi era însoţit de către un bărbat, de 31 ani, din aceeaşi localitate.

"Cele 4 persoane implicate în eveniment ofereau spre comercializare struguri şi, întrucât au apărut nemulţumiri cu privire la preţul de vânzare diferit stabilit de către aceştia, a izbucnit un conflict. Astfel, bărbatul de 49 ani, folosind un pistol neletal, cu bile de cauciuc, ar fi împuşcat cele două victime", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Victimele au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale, iar ceilalţi doi bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Moineşti, pentru audieri.Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor. 

Pe acelaşi subiect

Doi bărbaţi, împuşcaţi în urma unui scandal. Comunicatul IPJ Bacău

În cursul acestei dimineți,  în târgul organizat în comuna Balcani, sat Frumoasa, județul Bacău, în urma unui conflict spontan, doi bărbați, de 37 și 50 de ani, ar fi fost împușcați în zona gâtului, respectiv abdomenului, de către un bărbat, de 49 de ani, din comuna Slobozia Bradului, județul Vrancea, care era însoțit de către un bărbat, de 31 de ani, din aceeași localitate. 

Cele 4 persoane implicate în eveniment ofereau spre comercializare struguri și, întrucât au apărut nemulțumiri cu privire la prețul de vânzare diferit stabilit de către aceștia, a izbucnit un conflict. 

Astfel, bărbatul de 49 de ani, folosind un pistol neletal, cu bile de cauciuc, ar fi împușcat cele două victime. 

Acestea au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale, iar ceilalți doi bărbați au fost prinși de către polițiști și conduși la sediul Poliției Municipiului Moinești, pentru audieri. 

A fost luată legătura cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, care se deplasează la fața locului. În cauză, se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Doi bărbaţi, împuşcaţi pe o stradă din Bacău. Scandalul cu atacatorul a pornit de la preţul strugurilor pe care îi vindeau