Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Doi bărbaţi, morţi pe DN1 într-un accident grav. Singurul supravieţuitor este un tânăr de 22 de ani, cetăţean turc

Un accident grav, soldat cu doi morţi şi un rănit, a avut loc vineri dimineaţă, pe DN1, în comuna Paulești. Potrivit ISU Prahova, în evenimentul dramatic au fost implicate două autoturisme în care se aflau trei persoane. Victimele au fost extrase din vehicule, dar pentru doi bărbaţi, în vârstă de 41, respectiv 55 de ani, nu s-a mai putut face nimic. Un al treilea bărbat, cetăţean turc de 22 de ani, a fost transportat la spital.

de Redactia Observator

la 14.10.2022 , 13:22

Accident cumplit în această dimineaţă pe DN1 în apropiere de localitatea Păuleşti din Prahova. Doi oameni de 55 şi 41 de ani şi-au pierdut viaţa după ce maşina în care se aflau a fost lovită puternic de un alt autoturism şi aruncată în afara şoselei. 

Accident cu doi morţi pe DN1. Intervenţie cu elicopterul SMURD

La locul accidentului s-au deplasat mai multe autospeciale de pompieri şi un elicopter SMURD. Victimele au fost găsite încarcerate şi din păcate medicii n-au mai putut face nimic pentru a le salva. În cealaltă maşina se afla un cetăţean turc în vârstă de 22 de ani care a fost transportat de urgenţă la spital. Testele au arătat că tânărul nu consumase alcool. Din cauza accidentului, traficul a fost restricţionat pe sensul de mers Braşov-Ploieşti. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Doi bărbaţi, morţi pe DN1 într-un accident grav. Singurul supravieţuitor este un tânăr de 22 de ani, cetăţean turc