Antena Meniu Search
x

Video Doi elevi, o fată şi un băiat, şi-au împărţit pumni şi picioare în clasa unui liceu din Timiş. Ceilalţi colegi filmează şi râd

Scene brutale au fost filmate într-o sală de clasă a Liceului Teoretic Gătaia, din judeţul Timiş unde o fată și un băiat și-au împărțit lovituri de pumni și picioare. Altercaţia a avut loc în faţa altor copii care asistau şi încurajau ca la o luptă în ring. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 23.05.2024 , 14:03

Incidentul s-a petrecut ieri, iar directorul unităţii de învăţământ a anunţat imediat părinţii elevilor implicaţi. În această dimineaţă, a fost informată şi conducerea Inspectoratului Şcolar al judeţul Timiş.

Bătaie în sala de clasă, ca în ringul de box

În imaginile surprinse de colegii elevilor se vede cum cum tinerii implicaţi, un băiat şi o fată, se aleargă pe bănci, cad de la înălţime, iar apoi continuă să-şi împartă pumni pe podea.

Vezi și

Sunt elevi de clasa a 7-a, au 14, respectiv 15 ani.

Poliţia s-a autosesizat în acest caz şi face cercetări pentru loviri şi alte violenţe. 

Nu este pentru prima dată când primim astfel de imagini de la Liceul teoretic din Gătaia. În octombrie, anul trecut, alţi trei elevi, tot de 14 ani, şi-au împărţit pumni şi picioare în toaleta unităţii de învăţământ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Evenimente » Doi elevi, o fată şi un băiat, şi-au împărţit pumni şi picioare în clasa unui liceu din Timiş. Ceilalţi colegi filmează şi râd