Antena Meniu Search
x

Doi frățiori de 2 ani, gemeni, au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești

Doi frățiori de doi ani și o lună, gemeni, au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești, miercuri seară. Cei doi copii, un băiat și o fetiță, au căzut în gol de la fereastra unui apartament și au fost găsiți de echipajele de prim-ajutor în stare de inconștiență. Ulterior s-a confirmat decesul în cazul ambilor frățiori.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 12.08.2021, 09:37

Vezi și

Copiii s-au prăbușit de la fereastra unui apartament aflat la etajul 10, de pe bulevardul Republicii din municipiul Ploiești, în timp ce mama s-ar fi aflat într-o altă cameră. Apelul la 112 a  fost dat în jur de ora 20.40, iar la fața locului cei mici au fost asistați medical de către echipaje de la SAJ Prahova.

Cei mici au fost găsiți cu politraumatisme grave prin precipitare de la înălțime și în stop cardiorespirator, fiind transportați de urgență la UPU Ploiești cu manevre în curs de resuscitare. Din păcate, nu au dat rezultat și a fost pronunțat decesul.

Mama gemenilor era în altă cameră în momentul tragediei

Potrivit primelor informații, prima oară ar fi căzut fata, apoi la câteva minute și băiatul. Dacă inițial femeia le-ar fi spus polițiștilor că era în altă cameră, unde făcea curățenie, ulterior s-a aflat că mama gemenilor era live pe Facebook, asculta muzică și fuma, alături de ea fiind un băiețel mai mare. 

Pe acelaşi subiect

Femeia nu a auzit când cei mici, lăsați singuri în cameră, s-au urcat pe o masă din dreptul ferestrei, apoi pe pervaz, după care au căzut. Deși pe filmarea postată pe Facebook se aud sirenele ambulanțelor și mașinilor de poliție, femeia nu a fost curioasă să arunce o privire la geam, ori să-și verifice copilașii. Filmarea se încheie când cineva îi bate puternic la ușă, cel mai probabil un echipaj de poliție care să o anunțe ce s-a întâmplat.

O femeie de la un magazin din apropiere le-a spus jurnaliștilor că a văzut toată ziua cum sunt aruncate mici obiecte pe geam, probabil tot de cei mici.

Mama copiilor este în stare de șoc. 

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Doi frățiori de 2 ani, gemeni, au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești