Antena Meniu Search
x

Video "Iub, vino la Botoroaga. M-a luat primarul". Mesajele trimise de minora din Teleorman iubitului, după ce ar fi fost agresată de edil

Un primar din Teleorman a fost săltat de mascaţi după ce o tânără de 17 ani l-a acuzat că a agresat-o sexual. Edilul, care conduce localitatea de 21 de ani, ar fi încercat să o ia în braţe şi să o sărute. Nu ar fi singura minoră care i-ar fi picat cu tronc bărbatului. O adolescentă de 15 ani a povestit că a trecut prin momente cel puţin la fel de stânjenitoare. Primarul neagă acuzaţiile şi dă vina pe adversarii săi politici. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi exclus din partid. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 18.09.2023, 19:25

Vezi și

Edilul liberal ar fi pus ochii pe o tânără de 17 ani. În luna august, s-ar fi oferit să o ducă spre un parc, unde fata ar fi spus că are treabă. După ce s-a urcat în maşina sa, bărbatul ar fi început avansurile. Ar fi dus-o la primărie, unde ar fi încercat să o convingă să-l însoţească în birou.   

Primar din Teleorman, acuzat de o fată de 17 ani că ar fi încercat să o agreseze sexual

"I-a zis hai cu mine în primărie. Prietena mea nu a intrat, i-a spus că de ce? Şi i-a spus că nu o să-i facă nimic rău. A luat-o de mâini, de aici de încheieturi, a tras-o spre dumnealui ca să o pupe, ea l-a împins cu piciorul drept, s-a îndepărtat, iar după a întrebat-o câţi ani are, cum este, dacă a mai făcut dragoste cu persoane mai în vârstă, dacă ştie cum este", povesteşte iubitul victimei.

Şocată, tânăra i-a cerut să nu îi mai facă avansuri şi i-a dat mesaje iubitului. 

Pe acelaşi subiect

Mesajele trimise de fată iubitului

  • Minora din Teleorman: Iub, vino la Botoroaga.
  • Iubitul victimei: Nu.
  • Minora din Teleorman: M-a luat primarul...
  • Iubitul victimei: De ce?
  • Minora din Teleorman: Nu ştiu. Voia să mă pupe...
  • Iubitul victimei: Sună-mă!

"Am sunat-o, am întrebat-o unde este, mi-a spus că în primărie, cu domn' primar, s-a întrerupt. Dumnealui i-a spus că de ce mi-a spus că e cu el în primărie, a luat-o de mână, a dat-o afară, a urcat-o în maşină şi să o ducă în faţa parcului", spune iubitul victimei.

Ce s-a întâmplat după apelul la 112

Iubitul fetei s-a dus imediat să îi ceară socoteală primarului. "Am sunat la 112, am vorbit la 112, după 3 minute a venit domn' primar la mine că de ce am sunat la 112, el fiind anunţat după 3 minute după ce am închis convorbirea", adaugă iubitul victimei.

Tânărul susţine că nu a fost băgat în seamă de poliţişti. "Mi-au spus că e vina noastră, că ea nu trebuia să urce în maşină, că se putea da oricând jos din maşină, ne-a învinovăţit pe noi. Că noi suntem de vină. Mi-au spus că dacă depun plângere în seara aia, o să mă amendeze", povesteşte iubitul victimei.

"Copilul meu când a venit acasă, seara, copilul meu era schimbat. Avea semn pe picior. El m-a minţit pe mine la primărie că mi-a spus că i-a pus centura şi poate că a atins-o pe picior. Şi râdea. De ce râdeţi? Că vă simţiţi vinovat?", spune mama victimei.

Edilul, săltat de mascaţi

Acum aproape două săptămâni, fata de 17 ani a depus o plângere la o secţie din Capitală. Astăzi mascaţii au descins la două adrese ale edilului şi l-au săltat. Anchetatorii au ajuns şi la sediul primăriei pentru a lua camerele video, însă acestea nu ar mai funcţiona de mai bine de jumătate de an.

Mihail Cojocaru, care a fost reţinut pentru 24 de ore, neagă acuzaţiile şi dă vină pe adversarii politici din comună. Însă bărbatul nu s-ar afla la prima încercare de a cuceri o minoră, după cum povesteşte o adolescentă de 15 ani. 

O altă fată ar fi fost la un pas să-i cadă victimă primarului

"Veneam de la şcoală, eram pe trotuar, iar domnul primar era cu maşina şi trecea pe lângă mine. M-a claxonat, m-am dus la el şi mi-a spus că trebuie să merg la primărie să vorbim despre ceva, despre ce ar trebui să-i dea lui mami", mărturiseşte o altă posibilă victimă.

În biroul său, bărbatul ar fi început avansurile. "Mi-a spus dacă îi dau voie să mă sărute, i-am spus că nu. Mi-a luat mâinile, mă ţinea de mâini, nu cu forţa, nu trăgea de mine, dar m-a pupat pe obraz", continuă fata. 

În 2019, un alt scandal l-ar fi avut în centru pe primarul comunei Botoroaga. La sfârşitul unei şedinţe a consiliului local, bărbatul şi-ar fi împăriţit pumni cu un consilier cu care s-a certat aprins în timpul întrunirii.

Primarul, exclus din partid

După mai bine de două decenii, Mihail Cojocaru nu ar fi intenţionat să mai candideze şi anul viitor. Iar asta pentru că, potrivit unor surse, îşi dorea un mandat de deputat în Parlamentul României. Edilul a fost însă exclus azi din PNL după scandalul iscat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Iub, vino la Botoroaga. M-a luat primarul". Mesajele trimise de minora din Teleorman iubitului, după ce ar fi fost agresată de edil