Antena Meniu Search
x

Doi morți pe șoselele din țară, noaptea trecută

Un bărbat a murit după ce a fost spulberat de un microbuz, iar o femeie şi-a pierdut viaţa din cauza unui şofer care nu a acordat prioritate. Este bilanţul accidentelor care s-au petrecut în ultimele ore pe şoselele din ţară.

de Redactia Observator

la 23.02.2019, 12:41

Vezi și

Un bărbat a murit după ce a fost spulberat de un microbuz, iar o femeie şi-a pierdut viaţa din cauza unui şofer care nu a acordat prioritate. Este bilanţul accidentelor care s-au petrecut în ultimele ore pe şoselele din ţară. Alţii au fost mai norocoşi: doi soţi şi au scăpat ca prin minune după ce au ajuns cu maşina într-o râpă.

În Bistriţa-Năsăud, un şofer care conducea un microbuz a lovit în plin un bărbat de 63 de ani care mergea pe marginea drumului. Echipajele Smurd au făcut toate manevrele de resuscitare, dar bătrânul nu a putut fi salvat. Şoferul este cercetat acum pentru ucidere din culpă.

În Caraş Severin, doi soţi au văzut moartea cu ochii. Bărbatul a pierdut controlul volanului, iar maşina a ajuns într-o râpă. Faptul că purtau centura de siguranţă le-a salvat viaţa.

Nu acelaşi noroc l-a avut o femeie de 65 de ani din Timiş. Bătrâna se afla într-o maşină care a fost lovită de un alt autoturism. Şoferul nu a acordat prioritate. I s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Doi morți pe șoselele din țară, noaptea trecută