Antena Meniu Search
x

Doi morţi şi doi răniţi grav în urma unui groaznic accident petrecut în Bacău

Două persoane au murit şi alte două au fost grav rănite în urma unui groaznic accident de circulaţie produs în judeţul Bacău. 

de Redactia Observator

la 20.06.2021, 21:52

Vezi și
  • Şoferul care conducea maşina implicată în accidentul din Bacău are doar 22 de ani.

Accidentul s-a produs pe Drumul Naţional DN 11, care leagă oraşul Oneşti de Târgu Secuiesc, respectiv pe raza localităţii Bogdăneşti. Primele informaţii arată că şoferul maşinii în care se aflau cele patru persoane a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a răsturnat în afara carosabilului, respectiv într-o râpă.

Autorităţile locale au intervenit cu mai multe echipaje la faţa locului, iar pentru două dintre victime s-a încercat efectuarea manevrelor de resuscitare direct la faţa locului, însă manevrele au fost fără succes, astfel că a fost declarat decesul celor două persoane.

S-a deschis dosar penal în cazul tragediei din judeţul Bacău

Alte două persoane din maşina implicată în accident au suferit răni grave şi au fost transportate la spital. Poliţiştii au blocat circulaţia în zonă pentru circa două ore, pentru a permite intervenţia echipajelor specializate.

Conform desteptarea.ro, şoferul maşinii implicate în accidentul din judeţul Bacău are 22 de ani. Maşina se îndrepta dinspre Braşov către Oneşti. Un tânăr de 19 ani şi o femeie de 53 de ani au murit în urma accidentului, iar şoferul şi un pasager de 42 de ani au suferit răni grave.

Forţele de ordine au demarat o anchetă la faţa locului şi s-a deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Doi morţi şi doi răniţi grav în urma unui groaznic accident petrecut în Bacău