Antena Meniu Search
x

Video Doi morți și zeci de răniți, ieri, pe șoselele din România. În Mehedinți, o femeie imobilizată în scaun cu rotile s-a aruncat în faţa mașinii

Doi oameni au murit, iar alţi zeci au fost grav răniţi în urma accidentelor produse, ieri, pe șoselele din România. Atenţie, vă avertizăm că urmeză imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional! 
 

de Redactia Observator

la 30.06.2023, 08:29

Vezi și

Alarma s-a dat seara trecută în comuna Orleşti, din judeţul Vâlcea. Inconştienţa unui şofer i-a curmat viaţa unei femei de 45 de ani. Nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată, iar un tren a lovit în plin autoturismul în care se aflau. Doi copii de pe bancheta din spate au fost şi ei răniţi.

Bătrân mort după un impact frontal, în Neamț

Tragedie a fost şi pe un drum din judeţul Neamţ. Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după un impact frontal cu o maşină condusă de un tânăr de 22 de ani. Băiatul a fost transportat de urgenţă la spital. Iar în Timişoara, viaţa unei femei de 75 de ani, a fost salvată doar de intervenţia rapidă a echipajelor de descarcerare, după ce autoturismul în care se afla alături de un bărbat s-a răsturnat, în urma unui impact violent cu o altă maşină.

Stăteam, aşteptam semaforul, respectiva a forţat, dânşii s-au încadrat frumos pentru verde să o ia în stânga....lovit, dat peste cap   

Pe acelaşi subiect

Salvatorii au intervenit de urgenţă la un alt accident rutier şi în localitatea Baţa, din judeţul Bistriţa-Năsăud. O femeie de 94 de ani, care era lângă un pod, a fost rănită grav, după ce şoferul unei autoutilitare a izbit în plin maşina condusă de un bărbat de 52 de ani. 

Crina Sîrb, purtător de cuvânt IPJ Bistrița-Năsăud: Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului de 52 de ani şi a femeii. Ambii, preluaţi şi transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

O femeie s-a aruncat imobilizată în scaun cu rotile s-a aruncat în faţa unei maşini, în Mehedinți

Iar în comuna Şimian, din judeţul Mehedinţi, o femeie imobilizată în scaun cu rotile s-a aruncat în faţa unei maşini care circula regulamentar.

E păcat de ea că are o vârstă, dar numai în stare de ebrietate umblă. 

Victima este acum în stare gravă la spital. Medicii sunt revervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

Un alt accident s-a produs şi în Constanţa, după ce o maşină a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat de pe un pod.

Din fericire, şoferul a ieşit singur din autoturism şi a refuzat transportul la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Doi morți și zeci de răniți, ieri, pe șoselele din România. În Mehedinți, o femeie imobilizată în scaun cu rotile s-a aruncat în faţa mașinii