Antena Meniu Search
x

Doi muncitori de la IMGB, raniti grav, in urma unui accident de munca

In urma unui accident, care a avut loc luni dimineata la Intreprinderea de Masini Grele Bucuresti, doi muncitori au fost raniti

Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) a declarat ca, in jurul orei 09:20, a fost anuntat la 112 un accident de munca produs in zona IMGB. Astfel, la fata locului au fost trimise doua echipaje SMURD, una dintre victime fiind in stare foarte grava, conform Mediafax. Coordonatorul SMURD Bucuresti, doctor Bogdan Oprita, a declarat ca unul dintre cei muncitori este in coma, cu traumatisme cranio-cerebral si toracice grave, fiind transportat la Spitalul "Bagdasar- Arseni".

Potrivit primelor informatii, cei doi ar fi fost loviti de lama unui motostivuitor, in momentul in care lucrau la montarea unei schele pentru rafturi de depozitare.

O echipa a Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti va face verificari la fata locului pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs accidentul, conform declaratiilor inspectorului general al ITM, Constantin Bujor.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Doi muncitori de la IMGB, raniti grav, in urma unui accident de munca