Antena Meniu Search
x
LIVE

Doi mureşeni, bănuiţi că au făcut o mică avere, după ce ar fi spart 4 locuinţe din Iaşi. Doar bijuteriile valorau 40.000 de lei

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale Iași au identificat doi bărbaţi, din județul Mureș, bănuiţi de comiterea a patru infracţiuni de furt din locuințe.

De Redactia Observator la 30.09.2022, 10:31
Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că, în luna mai a anului curent, cei doi s-ar fi deplasat pe raza municipiului Iași, iar din 4 imobile ar fi sustras bijuterii în valoare de aproximativ 40.000 lei și suma de 20.000 lei.

În cadrul activităților, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza județului Mureș, fiind ridicate mijloace materiale de probă. Unul dintre bărbați a fost prezentat de polițiști Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, instanța dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. 

Cel de-al doilea bănuit de comiterea faptelor este căutat de polițiști în vederea luării măsurilor legale.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Doi mureşeni, bănuiţi că au făcut o mică avere, după ce ar fi spart 4 locuinţe din Iaşi. Doar bijuteriile valorau 40.000 de lei