Antena Meniu Search
x

Cei doi piloţi care s-au catapultat din avionul prăbuşit la Bacău, recuperaţi dintr-un lac de acumulare

Cei doi piloţi care s-au catapultat din avionul prăbuşit în zona localităţii Nicolae Bălcescu din Bacău au fost recuperaţi din lacul Galbeni.

Cei doi piloţi care s-au catapultat din avionul prăbuşit în zona localităţii Nicolae Bălcescu din Bacău au fost recuperaţi din lacul Galbeni.

Potrivit ultimelor informaţii, unul dintre piloţi este conştient şi nu a suferit nicio rană, în timp ce colegul său a fost preluat de un elicopter şi transportat la spital.

Cei doi piloţi militari s-au catapultat, astăzi, după ce avionul IAR-99 Şoim în care se aflau s-a prăbuşit din cauza încă necunoscute în zona localităţii Nicolae Bălcescu din judeţul Bacău.

Conform ministrului Apărării, Mihai Fifor, avionul militar efectuat un zbor de antrenament în momentul în care s-a produs accidentul.

Pe acelaşi subiect

Primele imagini cu avionul IAR-99 Şoim care s-a prăbuşit în Bacău (Video)

Cei doi piloti s-au catapultat in lacul de acumulare Galbeni

Prăbuşirea avionului MApN vine la numai o săptămână după ce o altă aeronavă a Armatei Române s-a prăbuşit în apropierea localităţii Borcea din judeţul Ialomiţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Cei doi piloţi care s-au catapultat din avionul prăbuşit la Bacău, recuperaţi dintr-un lac de acumulare