Antena Meniu Search
x

33 de pasageri au ajuns la spital după ce un avion s-a depresurizat şi a coborât 10.000 de metri în numai 10 minute (Video)

33 de pasageri ai unui avion ce aparţine companiei RyanAir care circula pe ruta Dublin - Zadar (Croaţia) au ajuns de urgenţă la spital după ce aeronava s-a depresurizat.

33 de pasageri au ajuns la spital după ce un avion s-a depresurizat
33 de pasageri au ajuns la spital după ce un avion s-a depresurizat - Twitter

33 de pasageri ai unui avion ce aparţine companiei RyanAir care circula pe ruta Dublin (Irlanda) - Zadar (Croaţia) au ajuns de urgenţă la spital după ce aeronava s-a depresurizat.

Totul s-a întâmplat, vineri după-amiază, în timp ce avionul Boeing 737 se afla la o altitudine de peste 10.000 de metri.

La un moment dat, avionul s-a depresurizat şi a coborât aproximativ 9.000 de metri în numai 10 minute.

Din cauza depresurizării şi a faptului că a coborât extrem de rapid într-un timp foarte scurt, pasagerii au suferit ameţeli puternice, iar unor dintre ei le-a curs sânge din urechi.

Pe acelaşi subiect

Piloţii avionului au decis să aterizeze de urgenţă pe aeroportul din Frankfurt (Germania).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mărturiile pasagerilor au fost îngrozitoare, iar mulţi dintre ei au crezut că vor muri, notează ABC News.

"În momentul în care au căzut măştile de oxigen, toată lumea s-a speriat. Au început să ţipe şi să strige. Nu a fost făcut niciun anunţ cu privire la situaţia în care ne aflam. Am crezut că vom muri", a declarat unul dintre pasageri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » 33 de pasageri au ajuns la spital după ce un avion s-a depresurizat şi a coborât 10.000 de metri în numai 10 minute (Video)