Antena Meniu Search
x

Video Doi poliţişti de frontieră, dispăruţi în munţii Maramureşului. După o noapte de căutări, agenţii au fost găsiţi 

Doi polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vişeu de Sus au fost dați luni seara dispăruți în Munţii Maramureşului. Din fericire, agenţii au fost găsiți în această dimineaţă, într-un adăpost pe raza localității Borșa.

de Redactia Observator

la 01.06.2021, 08:31

Vezi și

S-a dat alarma, seara trecută, în Vişeu de Sus, judeţul Maramureş! Doi poliţişti de frontieră ce trebuiau să iasă din tură la ora 17:00 şi să predea schimbul colegilor, nu au mai ajuns la punctul de întâlnire. 

Aceştia supravegheau frontiera într-o zonă montană, greu accesibilă. Ştiau foarte bine traseul, însă a fost ceaţă, iar vizibilitatea era foarte redusă. În plus, în zonă nu este semnal. De asemenea, poliţiştii dispăruţi nu au folosit nici staţiile pe care le aveau în dotare înainte să dispară.

Poliţiştii dispăruţi, găsiţi într-un adăpost improvizat

Aproape o sută de poliţişti, grăniceri şi salvamontişti din România şi Ucraina au participat la operaţiunile de căutare. Din fericire, azi dimineaţă, au fost găsiți într-un adăpost pe raza localității Borșa.

Confrom Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, cei doi au fost găsiți în jurul orei 6.00. 

„Din cauza ceții dense, colegii noștri s-au rătăcit și găsind adapostul au rămas acolo. Colegii sunt bine, iar în momentul de față sunt pe traseul înspre sediul sectorulului Vișeu de Sus”, au transmis polițiștii de frontieră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Doi poliţişti de frontieră, dispăruţi în munţii Maramureşului. După o noapte de căutări, agenţii au fost găsiţi