Antena Meniu Search
x

Galerie foto Doi români au murit striviţi într-un accident cumplit în Germania. Imagini înfiorătoare cu maşina blocată sub un TIR pe şosea

Doi români de 48 şi 49 de ani au murit într-un accident lângă Odelzhausen. Mașina acestora s-a izbit de un camion care era parcat lateral. Autostrada spre München a fost ieri complet închisă până la prânz.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 08.12.2023, 12:15

Un grav accident de circulație care a avut loc marți noaptea în districtul Dachau s-a soldat cu două vieți. La scurt timp după ora 2 dimineața, pe A8 în direcția München, o mașină a intrat în coliziune cu o semiremorcă în zona intersecției Odelzhausen și a intrat sub aceasta. Medicul venit la faţa locului a reușit să mai constate doar decesul celor doi pasageri ai mașinii. Potrivit poliției, sunt doi bărbați de 48 și 49 de ani. Șoferul camionului a suferit răni ușoare. Potrivit polițiștilor, drumul era alunecos din cauza ploii înghețate. A8 a fost complet închisă în direcția Munchen până la ora prânzului. Conform constatărilor poliției, mașina a intrat sub un camion, care era parcat lateral pe banda de acceleraţie la intersecția Odelzhausen în direcția Munchen.

Cei doi români erau în tranzit în Germania

După cum a declarat un purtător de cuvânt al poliției, pasagerii care au murit erau doi cetățeni români de sex masculin, în vârstă de 49 de ani (șofer) și 48 de ani (pasager), care se aflau în tranzit prin Germania.

Cercetările pentru a stabili cauza exactă a accidentului sunt în desfășurare. Parchetul Munchen II a dispus – pe lângă alte măsuri procesuale penale – întocmirea unui raport analitic de accident.

Autoturismul a suferit daune de 25.000 de euro. Prejudiciul adus tractorului a fost estimat la aproximativ 50.000 de euro. Pe lângă poliție, medici de urgență și serviciile de salvare, la locul accidentului se aflau și numeroși pompieri din Dachau și Odelzhausen, precum și un consilier de specialitate de la Agenția de Asistență Tehnică și angajați de la departamentele de întreținere a autostrăzilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că femeile din România ar trebui să primească mai mulţi bani decât bărbaţii?

Observator » Evenimente » Doi români au murit striviţi într-un accident cumplit în Germania. Imagini înfiorătoare cu maşina blocată sub un TIR pe şosea