Antena Meniu Search
x

Doi şoferi bulgari, impact mortal în România. Tânărul izbit din spate şi proiectat în altă maşină a apucat să dea de veste că îşi simte sfârşitul

Un șofer bulgar, care conducea o dubiță între Pitești și Râmnicu Vâlcea, a murit după ce dubița sa a fost lovită din spate de o altă dubă condusă de un alt bărbat din Bulgaria. După impact, el a acuzat o stare de rău. Medicii i-au efectuat manevre de de resuscitare, însă bărbatul a decedat.

de Redactia Observator

la 24.04.2023, 09:54

Unul dintre şoferi a murit
Unul dintre şoferi a murit - News.ro

"În jurul orei 17:30, un bărbat de 27 de ani, cetățean bulgar, care conducea o autoutilitară pe DN 7, pe raza comunei Morărești, având direcția de deplasare Pitești spre Rm. Vâlcea, a intrat în coliziune cu o autoutilitară care se deplasa în aceeași direcție, în fața sa, condusă de un bărbat de 31 de ani, care, de asemenea, este cetățean bulgar. În urma impactului, acesta a fost proiectat în autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat de 49 de ani, din București", arată IPJ Argeș.

Unul dintre şoferi a murit

Imediat după evenimentul rutier, bărbatul de 31 de ani, care conducea a doua autoutilitară dintre cele trei vehicule implicate, a acuzat o stare de rău. La fața locului, echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare, însă bărbatul a decedat, relatează Mediafax.

Cauza decesului urmează să fie stabilită prin efectuarea unei autopsii medico-legale, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs, în cauză fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Doi şoferi bulgari, impact mortal în România. Tânărul izbit din spate şi proiectat în altă maşină a apucat să dea de veste că îşi simte sfârşitul