Antena Meniu Search
x

Video "Până la urmă l-a omorât". Un gălăţean şi-a ucis fără milă fratele paralizat. S-a năpustit cu furie asupra lui şi l-a bătut până la moarte

Crimă înfiorătoare într-o comună din judeţul Galaţi! Ameţit bine de aburii alcoolului, un bărbat de 50 de ani şi-ar fi ucis în bătaie propriul frate, după o ceartă spontană. Tot el a fost cel care a sunat la 112, dar nu pentru a-şi recunoaşte fapta. Ca să ascundă urmele, bărbatul i-ar fi cărat trupul fratelui mai mare în baie, ca totul să pară un accident nefericit. Însă a fost dat de gol de medici, care au observat multiple leziuni pe trupul victimei. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional!  

de Redactia Observator

la 23.01.2024, 08:56

Vezi și

Cei doi fraţi locuiau împreună de trei ani în gospodăria mezinului, care era plecat să muncească în străinătate. Scandalurile dintre cei doi erau la ordinea zilei, şi de cele mai multe ori se încheiau cu o vizită la spital, spun vecinii. 

Paraschiv Stoica, primar Frumușița: Acum două-trei luni de zile, personal am fost de l-am externat din Spitalul Judeţean tot eu, tot în urma unei altercaţii între el şi fratele lui.

Crimă în Galaţi. Ucis în bătaie de propriul frate

Cum niciunul nu avea un loc de muncă, cei doi fraţi trăiau din mila vecinilor, iar barul din sat le era a doua casă. Băutura era şi scânteia ce aprindea coflictele dintre ei.

Pe acelaşi subiect

În urmă cu câteva luni, bărbatul de 62 de ani a rămas paralizat. Ieri, principalul suspect, ameţit bine de aburii alcoolului, s-a năpustit cu furie asupra celui căruia trebuia să-i poarte de grijă. 

Vecină: Până la urmă l-a omorât, l-a bătut, dar la ei e viaţa grea demult.

Ca să-şi ascundă urmele, bărbatul de 50 de ani a cărat cadavrul fratelui mai mare până în baie, apoi, a dat alarma la 112. Ajunşi la faţa locului, salvatorii au găsit trupul victimei în cadă.

Dr. Mihai Polischi, director medical SAJ Galaţi: Cu multiple echimoze pe corp, faţă, torace şi membre. Unele mai vechi, altele mai noi şi fără semne vitale.

Paraschiv Stoica, primar Frumușița: A anunţat salvarea şi a spus că fratele lui e mort, a decedat. 

Fratele mai mic a fost reţinut 

Cum semnele unei morţi violente erau clare ca lumina zilei, salvatorii au anunţat de urgenţă Poliţia. Deşi nu a vrut să-şi recunoscă vina, fratele mai mic a fost reţinut. 

Felicia Tudora, purtator de cuvant IPJ Galaţi: Urmează să se stabilească cu exactitate, împrejurările în care s-a produs decesul bărbatului. 

Dacă bărbatul va fi găsit vinovat pentru moartea fratelui său, acesta îşi va petrece următorii 20 de ani în spatele gratiilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Până la urmă l-a omorât". Un gălăţean şi-a ucis fără milă fratele paralizat. S-a năpustit cu furie asupra lui şi l-a bătut până la moarte