Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Patru morţi, între care două românce, după un impact zdrobitor între o dubiţă şi o maşină, în Malaga. Printre victime, două tinere de 18 ani

Patru persoane au murit într-un accident rutier groaznic în apropierea localităţii Casabermeja din provincia Malaga de Spania. Printre victime se numără două românce din aceeaşi maşină, soţul uneia dintre ele, şi o şoferiţă de 18 ani, care abia îşi luase permisul. 

de Redactia Observator

la 05.08.2024 , 09:32

- CPB of Malaga

Patru persoane au murit și alte trei au fost rănite , dintre care una grav, după o coliziune frontală între două maşini în municipiul Casabermeja, în apropierea cimitirului evreiesc. Concret, accidentul a avut loc în jurul orei 14:00, când autorităţile au primit primele apeluri care alertau cu privire la o coliziune între un autoturism și o camionetă. Victimele decesate sunt un cuplu căsătorit, care călătorea cu fiul lor și o prietenă într-o camionetă, care a murit și ea câteva ore mai târziu la spital, și o tânără de 18 ani care conducea cealaltă mașină, relatează Malaga Hoy.

Inițial, doar două persoane au fost confirmate decedate la faţa locului, însă bilanţul a crescut, după ce încă o victimă a murit la spital, iar şoferiţa de 18 ani a fost găsită fără suflare. 

Cine sunt persoanele rănite

Articolul continuă după reclamă

În ceea ce privește răniții, numărul total a fost inițial de patru, dar a fost în cele din urmă redus la trei, după decesul, al celeilalte tinere, în vârstă de 18 ani, care călătorea în dubă cu cuplul care a murit. Cei trei răniți rămași sunt două tinere de 22 și 30 de ani și un băiat de 18 ani. Una dintre acestea, aflată în stare gravă, a suferit fracturi importante, în timp ce a doua a suferit doar răni ușoare; nu au fost comunicate detalii cu privire la cea de-a treia persoană rănită.

Pe acelaşi subiect

În ceea ce privește originea victimelor, sursele consultate au confirmat că toate sunt din Malaga și că unele dintre ele ar putea fi din unul dintre orașele din apropiere, deoarece o rudă directă s-a deplasat la locul accidentului.

Care ar fi fost cauza accidentului cumplit

Anchetatorii încearcă să reconstituiască şirul evenimentul, însă prima ipoteză ar fiviteza excesivă a şoferilor, având în vedere starea în care au fost lăsate ambele mașini. Poliţia analizează dacă maşina a intrat pe banda din stânga cu viteză mare într-o curbă și s-a ciocnit frontal cu dubița. Impactul a fost atât de mare încât autoturismul - care se deplasa spre Casabermeja - a fost poziționat pe sensul opus, în timp ce furgoneta albă - care se îndrepta spre Colmenar - a fost proiectată în afară și chiar a sărit gardul de protecție, fiind aruncată câțiva metri pe un terasament.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » Patru morţi, între care două românce, după un impact zdrobitor între o dubiţă şi o maşină, în Malaga. Printre victime, două tinere de 18 ani