Antena Meniu Search
x

Doi tineri care se drogau într-un parc din Cluj, prinşi de jandarmi cu substanţele în recipientul de la oul cu surprize

Surpriză pentru jandarmii clujeni, în timpul unui control efectuat duminică într-un parc din Cluj-Napoca. Aceştia au depistat doi tineri care se drogau şi care care ţineau ascunse substanţele interzise în recipientul de la oul cu surprize. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 10.10.2022, 18:27

Totul a început când forţele de ordine au observat două persoane care manifestau un comportament ciudat. În momentul în care au mers să îi legitimeze, cei doi tineri au început să devină agetaţi, lucru care le-a atras atenţia jandarmilor.

Astfel, oamenii legii au trecut la controlul corporal al celor doi şi au început inclusiv să le controleze bagajele. Asupra lor, jandarmii au descoperit substanţe interzise pe care tinerii le-au ascuns în interiorul unor recipiente în care se ţin surprizele de la ouăle din ciocolată.

Drogurile au fost confiscate şi au fost predate Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism- Structura Teritorială Cluj.

Comunicatul autorităţilor

Ieri, 9 octombrie a.c., un echipaj de jandarmi aflat în misiunea de patrulare pe raza municipiului Cluj-Napoca, a observat în zona Parcului Cetățuia două persoane care la vederea forțelor de ordine au manifestat un comportament suspect.

Forțele de ordine au trecut la interceptarea și legitimarea barbaților, iar în momentul în care au devenit agitați, jandarmii au efectuat controlul corporal preventiv și controlul bagajelor și au avut “surpriza” de a găsi asupra acestora substanțe interzise la deținere, ascunse într-un recipient tip “ou cu surprize”. În continuare, au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor, conform prevederilor articolului 4, alin.(1) din Legea 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, care împreună cu bunurile și substanțele ridicate în vederea confiscării, au fost predate Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism- Structura Teritorială Cluj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Doi tineri care se drogau într-un parc din Cluj, prinşi de jandarmi cu substanţele în recipientul de la oul cu surprize