Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Doi tineri drogați au sărit cu pumnii și picoarele pe alţi trei băieți, pe o stradă din Arad: "Eram în sevraj...pluteam"

Doi tineri de 24 şi 26 de ani s-au ales cu dosare penale pentru loviri și alte violențe, după ce s-au năspustit cu pumnii şi picioarele asupra altor băieţi, care se plimbau pe o stradă din Arad. Bătaia a fost filmată de camerele de supraveghere din zonă.

De Veronica Micu la 23.03.2021, 08:05
Doi tineri drogați au sărit cu pumnii și picoarele pe alţi trei băieți, pe o stradă din Arad Vezi și

Scenele violente s-au întâmplat ieri dimineață, pe Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad.

Trei tineri care se plimbau în zona respectivă au fost atacaţi din senin, cu pumnii și picioarele, de doi indivizi, aflați, se pare, sub influența drogurilor.

Scandalul a durat câteva minute și a fost filmat de camerele de supraveghere.

Pe acelaşi subiect

Speriați, câțiva martori au sunat la 112 solicitând un echipaj de Jandarmerie și unul de Ambulanță.

Agresorii au fugit de la fața locului într-o direcție necunoscută, însă au fost prinși după câteva ore.

Întrebați despre motivul conflictului, cei doi agresori au răspuns că au avut un conflict mai vechi cu cei trei tineri și erau și sub efectul unor substanțe interzise.

Comunicatul jandarmilor arădeni

Doi bărbați cu vârste de 24, respectiv 26 de ani din Arad, s-au ales cu dosare penale pentru loviri și alte violențe, în urma unui scandal dintre aceștia și trei tineri care se plimbau în zona respectivă. Jandarmii au fost solicitați pe 112 să intervină de urgență.

Totul s-a întâmplat ieri dimineață pe Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad, unde cei doi bărbați, din senin, s-au năpustit lovind cu pumnii și picioarele pe cei trei tineri, care în acel moment se aflau în zonă.Violențele au durat câteva minute, iar mai mulți cetățeni, care au asistat la întreaga scenă, au sunat la 112 solicitând un echipaj de Jandarmerie și unul de Ambulanță. Cei doi bărbați, auzind că s-a sunat la 112, au fugit de la fața locului într-o direcție necunoscută.

În câteva minute echipajul de Jandarmerie a ajuns la adresa indicată unde i-a identificat pe cei trei tineri agresați fizic. La fața locului sosise și un echipaj de ambulanță. Cu semnalmentele celor doi agresori, jandarmii au plecat în căutarea lor, iar după aproximativ două ore, aceștia au fost identificați într-o stație de tramvai din zona Boul Roșu și conduși la sediul Poliției, în vederea luării măsurilor legale. Întrebați despre motivul conflictului, cei doi agresori au răspuns că au avut un conflict mai vechi cu cei trei tineri și erau și sub efectul unor substanțe interzise.

Pe numele celor doi bărbați, jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea și alte violențe, conform Codului Penal.

Actele de sesizare au fost înaintate organelor de urmărire penală, în vederea continuării cercetărilor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Doi tineri drogați au sărit cu pumnii și picoarele pe alţi trei băieți, pe o stradă din Arad: "Eram în sevraj...pluteam"

Breaking News

De ce nu ne vrea, de fapt, Austria în Spațiul Schengen: "Să nu ne mai prefacem că nu înţelegem"

De ce nu ne vrea, de fapt, Austria în Spațiul Schengen: "Să nu ne mai prefacem că nu înţelegem"