Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doliu în Giulești! A murit Mihai Zaharia, fostul președinte al CS Rapid

Mihai Zaharia, fostul președinte al CS Rapid, a murit, astăzi, la vârsta de 74 de ani. 

de Redactia Observator

la 05.07.2018 , 14:19

Mihai Zaharia, fostul președinte al Clubului Sportiv Rapid, s-a stins din viață, joi, la vârsta de 74 de ani Mihai Zaharia, fostul președinte al Clubului Sportiv Rapid, s-a stins din viață, joi, la vârsta de 74 de ani - Facebook

Mihai Zaharia, fostul președinte al CS Rapid, a murit, astăzi, la vârsta de 74 de ani. 

Fost atlet de performanță, acesta a condus Clubul Sportiv timp de 21 de ani, între 1990 și 2011, perioadă în care alb-vișiniii au avut cele mai importante rezultate din istorie, cucerind 10 titluri la volei feminin, titlul, Cupa și competiția internațională City Cup la handbal feminin, dar și 4 titluri naționale la polo.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai mult, Zaharia a fost cel care a adus sub tutela clubului vișiniu două nume importante din sportul românesc, atleții Gabriela Szabo și Marian Oprea.

Totodată, a fost cel care le-a legitimat la CS Rapid pe Violeta Beclea, Rodica Mateescu și Anuța Cătună, fiind totodată antrenorul lui Vali Ionescu Caciureac, vicecampioană olimpică la săritură în lungime la Olimpiada de la Los Angeles din 1984.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Doliu în Giulești! A murit Mihai Zaharia, fostul președinte al CS Rapid